Keskustelua liikenteestä

<< < (981/3034) > >>

jranki:
Quote

Kyllähän tuosta jalkakäytävän kautta mahtuis 
Semmoinenkin tempaus tuli eräänä aamua nähtyä vastaavassa tilanteessa. Ko. risteyksessä ei tosin ole mitään valoja.

Aaltonen:
Quote

Tahtoo päästä jo oikeelle kääntymään, oliski luotu kulkemaan:Varmaan mulle tarkotettu jonkinlainen piilovtituilu, kerrankin bussi plokkaamassa henkiöautoilijoita.  Tosin ei tosta vissiin taitas mahtua, vaikka se bussi olis vasemmalla laidalla.. ainakin ahtaaksi menisi.
Voe voe, kyllä sinä voit sen minuutin odottaa. Se on ihan sama oletko sä minuutin tossa vai et, seuraaviin valoihin jäät kuitenkin ja se minuutti on sillä siisti.

AIJAI, tänään oli kivaa voe pojat sentään. Omalla autolla olin liikkeellä kun Kaivokselan kiertoliittymässä tapahtuu.
Minä jo kolmion ja suojatien ohitin, katsoin vasemmalle kun Herra tulee Rellulla niin pärkeleesti. About 40-50kmh kolmion ohi, jossa on sellanen kiva lisäkilpi pyöräilijöistä, siitä miljoonaa ja ympyrään. MInä sitten katsoin, että stana tuleepa Herra kovalla vauhdilla, joten varmistin, että väistääkö se minut kun sielä kiertoliittymässä olin ennen häntä jo valmiiksi. Ei kyllä se minä jouduin väistämään, jouduin meinaa pysähtymään, että tämä Herra pääsi vaivatta siitä keulan edestä menään. Painoin hänelle torvea, ja sain kiitokseksi pysähtymisen, oven aukaisun ja kolmion näyttämismerkin. 

Voi elämä sentään. Kaikki mahdolliseset virheet teki hän. Aivan kaikki ja oletti, että hän on oikeassa. HIENOA, ilmankos se kiertoliittymä joskus aiheuttaa kolarin.

Aaltonen:
Quote

Kyllähän tuosta jalkakäytävän kautta mahtuis Joo niin ne mahtuu, etenkin sitimaasturilla on helppo koukata normaali kanttarin yli kun on isot hienot renkaat alla.  Ellei sitten ole BLING BLING ja 235/35 r22 profiilit alla, sitten ne ei yleensä ala leikkimään offroadia. 

mmniemi:
Quote

Voi elämä sentään.


Miten tuollaisesta, noinkin tavanomaisesta asiasta voikin saada aikaan noin pitkän vuodatuksen?

Mikko86:
Quote

Varmaan mulle tarkotettu jonkinlainen piilovtituilu, kerrankin bussi plokkaamassa henkiöautoilijoita.  Tosin ei tosta vissiin taitas mahtua, vaikka se bussi olis vasemmalla laidalla.. ainakin ahtaaksi menisi.

Ei ollu mikään huilu tämä. Tilanteena vaan hauska, joten päätin kuvan ottaa... Ja tuosta pääsee henkilöauton ohi jos kuski osaa ryhmittä oikein. Usein ovat juuri keskellä ja silloin torvi soi. Bussi on sen verta leveämpi, että täytyy tyytyä odotteluun..

Navigation

Up one level

Next page

Previous page