Keskustelua liikenteestä

<< < (1025/3034) > >>

Mikko86:
Quote

Joten niin kiire ei ole, että ei niitä ikkunoita ehtisi kunnolla putsailla ja ootella, vai onko se hengenlähdön tai kolarin arvoista se kiire sitten? Sen saa jokainen itse päättää.

Mulla se rupee yleensä huurtumaan vasta parin minsan päästä kun on pitkälti jo ajanu. Onneks lähen niin aikasin, että ei oo muuta liikennettä juurikaan, saati sitten aurinkoa. On se kyl välillä semmosta haparointia ja arvuuttelua, että miltä puolelta tääki kanttari pitäis kiertää..  Joskus joku taksi takana hiukan vilautellu kun on niin täytyny hiljentää

Stumppi:
Huurtuneista ikkunoista tulikin mieleeni, näin eilen edellä ajavan 307 pösön, jossa oli jokainen ikkuna niin umessa kuin vähänkin olla voi. Auto oli täynnä ihmisiä, ja hanttarin paikalla istunut nutipää roikkui ikkunasta ulkona, ilmeisesti kertoen kuskille ajo-ohjeita. Ajo oli kyllä harvinaisen haparoivaa, nopeutta oli juuri ja juuri 20km/h 50 alueella, ja auto seilasi kaistalta kaistalle. Oli kyllä mielenkiintoisen näköistä. Että näin! 

Aaltonen:
Jospa nyt kaikki täällä foorumilla otettais tähän syksyn pimeyteen se asenne, että ei ole kiire minnekään. Tänään oli aikamoista menoa tuola pääteillä, vaikka ei edes liukasta ollut. Vettä satoi reilusti ja autojen renkaista nouseeet vesipöllyt olivat aikamoisia. Jengi näköjään ajaa sitä kovempaa, mitä surkeempi keli on.
Ja tänään ei ollut edes liukasta......

Ja niille haluan sanoa, jotka tällä foorumilla linja-autolla menevät töihin/kouluun ym. aamulla tai illalla pimeän aikaan:
Käyttäkää sitä heijastinta. Ei ole mitään syytä itkeä sitten liikennenöitsijöille, jos olette mustassa takissa, musta hanska kädessä käsi pystyssä mustaa taustaa vasten.

Jos pysäkillä on mainokset ja valot, seiskää sielä valossa ja näyttäkää se merkki sieltä. Jos tulette pois sieltä pysäkiltä sinne pimeyteen seisomaan; teitä ei yksinkertaisesti nää. Pysäkin mainosvalot tekee sellasen katveen, että ei ole mitään toivoa erottaa pysäytysmerkkiä, etenkään jos ei ole heijastinta kädessä. Ja heijastin ehdottomasti käteen, niin että sen myös näkee.

Kiitän. 

mmniemi:
Quote

Jospa nyt kaikki täällä foorumilla otettais tähän syksyn pimeyteen se asenne, että ei ole kiire minnekään.


Silloin kun on kiire, on kiire

Joona:
Quote

Silloin kun on kiire, on kiire


Ja jos ei ole, se luodaan

Navigation

Up one level

Next page

Previous page