Keskustelua liikenteestä

<< < (1033/3033) > >>

Mikko86:
Quote

Takseista puheen ollen; olen tässä pähkäillyt yhtä asiaa, että miksi jotkut taksin kuljettajat ajaa poka päällä aivan kun hullut?

Kaipa se vuosien saatossa tulee tapa. Sit myös kaikki vilkut jää ja ajetaan persiissä kiinni ja hermoillaan... En ymmärrä. Tossa olin äskettäin yhen taksikuskin kanssa päivän ja meno oli vähintäänkin huvittavaa

juksii:
Quote

Luulisi, että kun on se poka päällä, ei ole kiire minnekään enää. Taksatikittää kokoajan ja matkustajan turvallisuushan pitää aina asettaa kaiken muun edelle.


Se juttu on siinä, että taksamittari tikittää kilometrejä. Mitä nopeempaa ajat sitä nopeempaa menee kilometrit ja ehdit vuoron aikana ajamaan enemmän. Eikai siinä muusta kyse voi olla?

yeeman:
Kyllä ne eurot valoissakin seisten kasaantuvat...

juksii:
Quote

Kyllä ne eurot valoissakin seisten kasaantuvat...


Ainakin taksiliiton hintatiedotteen mukaan hinta on 1,30 EUR / km jos kyydissä 1 - 2 henkilöä.
Odotustaksa toki on olemassa mutta se ei ole mikään liikennevalotaksa. Sitä toki voidaan käyttää jos on hillitön ruuhka ja matka ei etene.

matskupu:
Yöaikaan ainankin vauhtia nostaa tolpilla olevat jonot. Eli asiakkaasta yritetään päästä nopeasti eroon, koska sesonki ei kestä kuin 1-2h ja silloin yritetään saada mahdollisimman monta asiakasta kyyditettyä. Aloitusmaksusta tulee hyvät tulot taksille, joten volyymi on tärkeä.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page