Keskustelua liikenteestä

<< < (1037/3033) > >>

Mikko J Virtanen:
Quote

Räpläähän ne nytkin sinne taksaluokan? Vai onko se kuskille ylivoimaista kun odotetaan väännetään mittarista vipu jossa lukee "odotustaksa" ja kun lähetään taas liikkeelle niin väännetään sinne normitaksa. Samoin sunnuntai ja yölisien vaihto tuntuu onnistuvan ilman ongelmia.

Lähtömaksu 5€ vs 7,70€ vaihtuu automaattisesti, eli kuljettajan ei tarvitse vaihdella starttimaksuja itse. Esimerkiksi lentokenttälisä pitää tosin naputella käsin, mutta sekin varmaan tulevaisuudessa onnistuu automaattisesti jos lentokentän taksiseurantajärjestelmä ja taksamittari oppii keskustelemaan toistensa kanssa.

Asiakkaan kannalta olisi tietysti mukavinta, että kuljettaja joutuisi itse vaihtamaan odotustaksalle ja pois, koska kuljettaja todennäköisesti olisi niin laiska ettei jaksaisi joka hidastuksen kohdalla laittaa odotustaksaa käyntiin.. Mielummin keskitytään ajamiseen kuin mittarin räpeltämiseen (vaikka joitain kuljettajia joskus tuntuu kyytienvälityslaite kiinnostavan matkan aikana enemmän kuin ajaminen.)

Pe7e:
Hmm, vanha tapaus, enkä tiedä onko täällä ollut, mutta tulipa vastaan yhellä foorumilla... Sillälailla....

Pe7e:
Tulipa nähtyä aika jännä juttu tänään kun menin duuniin. Siinä joku yhdistelmä ajoi hyvän matkan päässä edellä, kun yhtäkkiä sieltä lensi jumalattoman kokoisia jäälaattoja katolta Varmaan 1mx1m kokosia kolme ja sitten sitä pienempiä helvetisti. Mitä kun tollanen pätkähtää sieltä tuulilasiin? Ei varmasti tee nättiä jälkeä +80kmh vauhdissa Siellä jotkut ohittelijat jäi tuon rekan perään roikkumaan (ilmeisesti kääntymässä seuraavasta liittymästä) ja samalla sieltä lens tollanen laatta niin se perässä ajaja joutui jarruttamaan aika kunnolla.. ja sen perässä oli sitten jo toinen auto... ei tollasta ihan normaalitilanteessa "odota" että milloin sieltä rekan katolta tulee sellanen jäälaatta päin näköä... siinä ei tosiaan mennyt sekuntiakaan kun se laatta ja sirpaleet sieltä irtosi ja lensi tielle...

Aaltonen:
Joo nyt on ne kelit, että ei missään nimessä kannata ajaa rekkojen hanurissa kiinni. Kattolla vettä, joka jäätyy yöllä ja ilmavirta sitten irrottelee ne jäät sieltä kun vauhtia alkaa olla. Fiksu pitää välimatkaa 

matskupu:
Kenen vastuulla on tollasesta mahdollisesti johtuva onnettomuus? Luulis että rekkakuskin..

Tulee kyllä varmaan pahaa jälkeä, jos alle sattuu jäämään..

Navigation

Up one level

Next page

Previous page