Keskustelua liikenteestä

<< < (1133/3034) > >>

mmniemi:
Quote

Ainoat, joille tilaa annoin tässä oli taksit ja muut jotka olivat työn puolesta liikkkeellä firman ym. autolla.


Just niin. Muista tuo sitten seuraavan kerran, kun tulet vähänkään napisemaan henkilöautoilijoiden ajotavoista tai suvaitsevaisuuksista jne. jne... Ihan turha pyytää sympatiaa  

mkallas:
Quote

Vuonna 2007 tieliikenteessä kuoli muulloin kuin valoisaan aikaan 4 pyöräilijää, joten hengissä pysymisen kanssa tuolla vilkkuvalolla ei ole mitään tekemistä.

Monellako noista neljästä oli vilkkuvalo?

MikkO

tom_joke:
Quote

Ja miten tämä ETYJ vaikutti liikenteeseen.
Kun pääsin 9 aikaan Ruskeasuon risteykestä kohti Tilkkaa, meno pysähtyi Teboilin kohdalle. Siitä kesti sitten Tullinpuomin Shellille noin puolituntia, vähän yli. Runebergin/Topeliuksenkatu/Arkadiankatu veti ihan hyvin ja virkavalta ohjasi liikennettä pahimmissa risteyksissä.
Ainoa asia mikä tosiaan pisti miettimään, oli se että kun oltiin siinä Manskulla jonottamassa. Bussien määrää en ees lähde arvaamaan, mutta MONTA. Yksikään niistä ei lähtenyt vasemmalle kaistalle kiirehtimään ja koittamaan tilaa pyydelleen takasin jonoon liikennevalojen tuntumassa ennen Shelliä. Suurin osa henkilöautoilijoista kyllä sen tekivät. Osa yritti todella väkisin sieltä tunkea väliin, ja jos ei tilaa saatu niin jatkettiin jonoa eteenpäin. Ainoat, joille tilaa annoin tässä oli taksit ja muut jotka olivat työn puolesta liikkkeellä firman ym. autolla. Meinaa jos busseillä oli aikaa ootella sielä kaikessa rauhassa, miksei henkilöautoilijoilla ollut?
Turha selittää, että kun on kiire tai "en mä tienny".?
Ei sielä aamulla 05 aikaan ketään missään ollut. Tyhjä latu oli koko Manskun pituudelta.


Itse ajoin aamulla puoli kasin aikaan Nordeskjöldinkadun kautta manskulle ja siitä taas Tukholmankadulle eikä mitään normaalia ruuhkaa enempää ollut. Ajattelin tosin että ihmiset lähtevät aiemmin tänään töihin kun tuosta kokouksesta ja ruuhkista oli varoitettu. No parempi näin, minulle! 

tom_joke:
Quote

Monellako noista neljästä oli vilkkuvalo?

MikkO


Saattaa olla että jokaisella ja ärsyyntyneet autoilijat olleet toisia osapuolia!  Vitsi,vitsi!!
Noitahan ei tilasto kerro, mutta ihan omista kokemuksista voin sanoa että enemmän vaaratilanteita on tapahtunut  vilkkuvaloja käyttävien kanssa kuin normaalein valoin varusteltujen pyöräilijöiden.

tom_joke:
Quote

Enpä usko, että löytyy lakipykälää, mikä kieltää pitämästä otsalamppua pyöräillessä. Otsalamppu kun ei ole ajovalo  


No minkätakia ne otsalamput vilkkuu sitten polkupyörien tangoissa kiinni? 
Tässä juuri paljastit että nuo vilkkuvalot eivät ole ajovaloja ja täten jokainen joka ajaa vilkkuvalolla ajaa ilman ajovaloja ja on sakoitettavissa! 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page