Keskustelua liikenteestä

<< < (1157/3033) > >>

Mikko86:
Mut ei kai se ole laitonta pakittaa ruutuun Mä parkkeeraan aina perä edellä.

juksii:
Quote

Mut ei kai se ole laitonta pakittaa ruutuun Mä parkkeeraan aina perä edellä.


Se riippuu siitä, että katsotaanko tuossa tapauksessa nokan olevan menosuuntaan jos tuo on yksisuuntainen katu.

yeeman:
Jooh, vinoparkissahan se riippuu siitä kuinka päin ruutu on vino. Auton kääntymiskulman tulee aina olla pienempi kuin 90 astetta. Yksisuuntaisella väylällä ei tule kääntyä vastakarvaan.

Jos ajoväylän vieressä on kunnollinen jalkakäytävä, josta voi näppärästi lastata ostokset takakonttiin, silloin vinoparkki onkin fiksua suunnitella pakitettavaksi (parkissa olevien autojen keulat ovat kohti ajoväylää ja vinosti menosuuntaan).

juksii:
Quote

Ja tuli mieleen kun eilisillan V12 hurmoksessa kommentoin tuohon, että miten ihmeessä tuo ees liikenteeseen liittyi tuo uutinen loppupeleissä? 


niinkun bussit ei kuljekaan liikenteessä vaan ihan omilla bussikaistoilla? Vai miten ihmeessä ajossa oleva bussi ei liittyisi liikenteeseen?

Quote

Ah...ainiin...... pitäähän sitä nyt bussikuskille päästä naljasemaan ja hihittää että syötti upposi....


Varmaan huomasit, että viesti ei ollut osoitettu sinulle vaan ihan yleisesti laitoin eräästä sattumuksesta liikenteessä joka oli jopa lehdissä uutisoitu.

Quote

Hyvä jos Jukka tästä sai sitten kiksit. 


En ainakaan huomannut saaneeni.

Huomaan että kalikka osui erääseen palstan linja-autoa ajavaan henkilöön. Ei ollut tarkoitukseni naljailla, paitsi tietysti jos lehtien kirjoittelunkin kantava ajatus on naljailu toisen epäonnistumiselle. Tarkoitus oli vain kirjoittaa siitä, että jos löytyy ihan uskomattomia suorituksia henkilöauton ratin takaa niin näyttää niitä löytyvän hiukan isommankin ratin pyörittäjien joukosta.

Pe7e:
Tuosta parkkeerauksesta. Kyllä ne suomalaiset osaa sitäkin. Eilen mm. Jumbon parkkihallissa oli yks Volvo parkkeerattu näin nätisti Eli keskellä ruutua on betonitolppa ja auto ei siihen mahdu niin että sieltä pääsisi ulos, jos ajais kunnolla ruutuun. Volvo oli parkkeerannut kuvan osoittamalla tavalla niin että yli puolet autosta oli ajokaistalla just siinä kohtaa missä tarttee eniten sitä tilaa tohon kääntymiseen

Punainen piste = betonitolppa
Sinisellä = autot
Keltaisella = ajoreitti
Mustat = parkkiruudut

[ Attachment not found - or removed ]

Kyllä niitä saatanan sankareita aina löytyy...

Eihän tuossa tietenkään ole voinut ajaa kerrosta ylemmäs tai vähän väljemmille vesille, vaan ovea lähimpään mahdolliseen paikkaan, vaikka se oiskin vaan puolikas ruutu... 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page