Keskustelua liikenteestä

<< < (1181/3034) > >>

tornadof36:
Quote

^aiheeseen liittyvä "jäniskevennys" 

tästä


Juu-u...

Kevennus tosiaan. Kaverilla on kyllä taatusti kova verenpaine...Luulisi ainakin.

-jukka

Pe7e:
Quote

^aiheeseen liittyvä "jäniskevennys" 

tästä

Hahah, "kaverille jumalauta piha täyteen suolaa!"

Henkka:
Tuo videon kaveri taitaa olla jo pieni kuuluisuus. Videoita löytyy vaikka mistä aiheesta...

Mikko J Virtanen:
Perinteinen "Onko se vilkun käyttäminen niin hankalaa?"..
Eilen tein Tuusulanväylää pitkin paluuta Vantaalle oikeanpuoleisella kaistalla, kun oikealta tulee ramppia ylös auto. Siinä vaiheessa tie muuttuu hetkeksi kolmikaistaiseksi, kun rampin jälkeen kaista jatkuu jonkinmatkaa seuraavaan poistumisliittymään saakka. Edessäni ajava auto antoi hieman tilaa vaistomaisesti, mutta ramppia ylös tuleva auto ei viitsinyt käyttää vilkkua, joten edessäni ajava auto palasi takaisin oikealle kaistalle. Senjälkeen motarille liittyvä auto jäi siihen rinnalle ajamaan ja lopulta kiihdytti vauhtinsa reiluun ohitusnopeuteen, ja pääsi liittymään tuusulanväylälle juuri ennenkuin olisi joutunut seuraavasta rampista ylös.

Minä olisin antanut tilaa heti, jos olisin nähnyt vilauksenkin siitä vilkusta. Ikävä kyllä en kanna kristallipalloa mukanani, joten oletin auton jatkavan seuraavasta rampista ylös.. (Ja olisi voinut jatkaakin jos ei vilkunkäyttö innostanut.. sieltä olisi päässyt uudelleen kiihdyttämään tuusulanväylälle, fresh start.

*Vetää henkeä ja yrittää saada omasta tekstistä jotain selkoa* 

Aaltonen:
Ne on niitä sedaneita, joissa ei vilkut toimi. Mitä sitä turhaa tilaa anomaan. Säästyy virtaa, sormi ei kulu, ja lamppu ei kulu, rele ei kulu ja mitäs niistä säännöistä välittämään, kyllä tästä hyvin kerkee ilman vilkkuakin....

Sitten toinen ryhmä on nämä "mielenosottajailmanvilkkuaajajat" Tänään viimeeksi kun näköjään PAKETTIAUTOKULJETTAJALLA on liian pieni ********, ei jaksanut ootella meikäläisen kiihdyttelyä Hämpällä vaan vaihto kaistaa sitten hetken tovin mietittyään. Ja kun olin sitten saanut siinä vaiheessa 82kmh tauluun, tuo sitten lirputteli ohi ja keulan edestä vilkutta suhteellisen läheltä suoraan eteen.  Otti varmaa sitte itsetunnolle kun muu jono näki ja antoi tilaa vaihtamalla kaistaa ja PAKETTIAUTOSTA ei nähty, että bussi lähtee, ja sitten ohi ja eteen vilkutta.

On se vilkun käyttö kyllä todella TODELLA VAIKEATA ja raskasta. Ylipääsemättömän rankkaa ottaa muut huomioon. 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page