Keskustelua liikenteestä

<< < (1217/3033) > >>

Pe7e:
Quote

Eli mikäli sattuu tarvitsemaan autoonsa uutta peltiä, niin ei muuta kuin kaasu pohjassa ja vilkku päällä kaikkiin risteyksiin ja vakutuus korvaa.

Joo mua kanssa ärsyttää vitusti noi saaatanan spedet jotka ei osaa liikenneympyrässä käyttää sitä vilkkua oikein, välillä vilkutellaan oikeelle ja välillä vasemmalle ja välillä on hätävilkut päällä ja ARRRGH mikä helv**** siinä on niin vaikeeta??

On se varmaan niin prklen vaikeeta laittaa se vilkku päälle, kääntää rattia ja mahdollisesti runkata vaihteitakin samanaikaisesti... Sitten kun niitä ei osata samanaikasesti sulavasti tehdä, hätäpäissään paniikissa vilkutellaan joka suuntaan...

Aaltonen:
Muistuttaisin taas kerran vilkun käytöstä. (Toivottavasti kukaan foorumilla ei tunne tarvitsevansa muistutusta siitä).

Se olisi ihan mukavaa, jos sitä muistettaisiin näyttää kun kaistaa vaihtelee. Jos yksi kaistanvaihto unohtuu, mutta 4 tai 5 peräkkäistä ilman vilkkua tehtyä kaistasnvaihtoa ei ole enää unohtamista. Ihan näin muidenkin takia jo, vaikka itse tietääkin minne on menossa. Mutta muut eivät tiedä, ellei vinkkaa, että "miä meen tänne..".  

Ja se kiire sielä jonossa. Se on ihan sama onko 4 autoa taaempana vai ei, samoissa valoissa sitä Stadissa kuitenkin ollaan hetken päästä joka tapauksessa. Turha kiire pois, turhat kaistan vaihdot pois. Jos siinä voittaa 10 sekunttia oikasemalla vaikkapa bussikaistan puolelta jonon ohi;
sen hävii seuraavissa valoissa nollille, miksi siis kiirehtiä ja puikkelehtia muutamien sekunttien tähden?
Vaikka parista valoista pääsisikin vihreillä ja se ohitettu jono ei; silti ne samat autot on taas hetken päästä vierellä myöhemmissä valoissa.

Tämän kun Stadissa muistaa, niin rauhottuu meno ja tilanteet kummasti!  

Aaltonen:
Quote

Joo mua kanssa ärsyttää vitusti noi saaatanan spedet jotka ei osaa liikenneympyrässä käyttää sitä vilkkua oikein, välillä vilkutellaan oikeelle ja välillä vasemmalle ja välillä on hätävilkut päällä ja ARRRGH mikä helv**** siinä on niin vaikeeta??On se, sormi kuluu. 

Mikko86:
Onko takseilla vapautus vilkunkäytöstä kun asiakas istuu kyydissä? Turvavyötä niiden ei ainakaan lain mukaan pidä silloin käyttää, mutta mites tämä vilkkupuoli

AnttiH:
Quote

Onko takseilla vapautus vilkunkäytöstä kun asiakas istuu kyydissä? Turvavyötä niiden ei ainakaan lain mukaan pidä silloin käyttää, mutta mites tämä vilkkupuoli


On toki. Lisäksi on vapautukset myös nopeusrajoitusten noudattamisesta ja väistämisvelvollisuuksista risteyksissä. Tosin ainakin kahta viimeksi mainittua voidaan soveltaa myös silloin kun asiakas ei ole kyydissä.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page