Keskustelua liikenteestä

<< < (1237/3033) > >>

mmniemi:
Quote

Kyllä siellä tiettävästi auroja tai linkoja on,


Joo, kyllä aurat ajelivat aina, kun tuli lunta. Ja vähän korkeammalla tosiaan lingot. Ja molempien hanurissa oli sitten aina myös suolasirotin...

juksii:
Quote

Kyllä siellä tiettävästi auroja tai linkoja on, mutta nastarenkaita ei saa edes käyttää ja pahimmassa paikassa laitetaan alle korkeintaan lumiketjut. Tosin rahaa säästyy valtavasti, kun nastat eivät syö asfalttia kuten meillä. Ihmisethän ajavat meilläkin aina varmuuden vuoksi urissa (paitsi minä ja pari muuta koska olemme huomanneet, että urien välissä ajo säästää nastoja, renkaita ja hermoja).


Linkoja olen kyllä nähnyt vuorilla mutta ainakaan Zürichissä tai lähiympäristössä en koskaan ole nähnyt auraa. Suola-autoja kyllä. Tosin luntakin satoi niin harvoin aurattavaksi asti että voi johtua siitäkin.

pho201:
Jos minä saisin päättää, teitä ei suolattaisi lainkaan. Suolalla tosiaan lumen saa sulamaan jo suunnilleen -15 asteessa. Jos minulla olisi varaa, muutaisin maahan, jossa niitä ei tarvitse suolatakaan.


mmniemi:
Quote

Linkoja olen kyllä nähnyt vuorilla mutta ainakaan Zürichissä tai lähiympäristössä en koskaan ole nähnyt auraa. Suola-autoja kyllä. Tosin luntakin satoi niin harvoin aurattavaksi asti että voi johtua siitäkin.


Lauantaiaamuna alkumatkasta St. Moritziin heti kohta Zürichin ulkopuolella tuli kaupunkiinpäin meneviä moottoritiekaistoja vastaan kaksi aura-autoa rinnakkain hirveät letkat autoja perässään. Ja tiellä ei ollut kuin vähän sellaista sulavaa sohjoa, kun yöllä oli pikkuisen tupruttanut lunta... Ja vuorilla ajellessa tuli useampikin aura-auto vastaan. Yhdestä pitäisi olla ihan kuvakin, mutta ovatten kodona, joten en pääse tähän hätään kaivelemaan...

EDIT: tässä yksi muutamasta vastaan tulleesta...

[ Attachment not found - or removed ]

Pe7e:
Etelä-Savon poliisilaitoksen päivittäistiedote nro 1:

Quote

Törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, vammantuottamus (4865)

Aika: 24.03.2009 klo 15.00
Paikka: Shaumanintie, Savonlinna

Savonlinnassa Shaumanintiellä tapahtui tänään iltapäivällä kahden henkilöauton välinen vakava liikenneonnettomuus. Nuori savonlinnalainen mies kuljetti henkilöautoa Karjalantien suunnasta silminnäkijän mukaan kovaa ylinopeutta. Shaumanintien alkupäässä jyrkästi vasemmalle kaartavassa kaarteessa mies menetti auton hallinnan suistuen vastaantulevan liikenteen puolelle ja törmäsi sivuluisussa vastakkaisesta suunnasta omalla kaistallaan lähestyneen henkilöauton keulaan, jota kuljetti niin ikään nuori savonlinnalainen mies. Kovaa ylinopeutta ajaneen auton kyydissä matkustajana ollut nuori mies loukkaantui vakavasti. Molemmat kuljettajat loukkaantuivat lievästi. Alkoholilla ei ollut osuutta kolariin. Kaksi henkilöä on hoidossa sairaalassa.


päivittäistiedote nro 2:

Quote

Törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, törkeä kuolemantuottamus (4865)

 
Aika: 24.3.2009  klo.15.00
Paikka: Savonlinna, Pääskylahti, Shaumanintie

Lisätiedote 24.3.2009 Savonlinnassa tapahtuneeseen liikenneonnettomuuteen:

Savonlinnassa Shaumanintiellä huomattavaa ylinopeutta ajaneen auton kyydissä ollut matkustaja on kuollut Savonlinnan keskussairaalassa tänään 25.3. aamupäivällä kolarissa saamiinsa vammoihin. Menehtynyt oli vuonna 22-vuotias savonlinnalainen mies. Hän sai pahoja sisäisiä vammoja eikä hän palannut tajuihinsa ennen menehtymistään. Hän oli myös kolariauton omistaja ja kuljettajana toimi hänen 18-vuotias kaverinsa. Auton kuljettaja on päässyt pois sairaalasta. Hänen vammansa eivät ole vakavia. Vastapuolen auton kuljettaja, niin ikään savonlinnalainen nuorehko mies, selvisi kolarista myös lievemmin vammoin. Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja törkeänä kuolemantuottamuksena.


Hyvin hoidettu....

Ja ihan vaan siksi ajattelin laittaa kun oli kaverin tuttuja kyseessä...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page