Keskustelua liikenteestä

<< < (1241/3033) > >>

tom_joke:
Quote

Kesä on sitten virallisesti alkanut! Meinasin teilata liikenteessä ensimmäisen motoristin.

Vaikka keväällä onkin hienoa kaivaa se pyörä taas esiin voisi samalla kaivaa ne aivot sieltä naftaliinistä. Tämä kyseinen sankari ohitti keltaisella viivalla samaan aikaan kun tuli jono vastaan. Pientareella pyöräili joku mummeli jolle tein hiukan tilaa ja keksiviivaa ajanut moottoripyöräilijä sitten meinasi jäädä alle. Hiukan oli ahdasta kaksikaistaisella tiellä kun rinnakkain oli fillari, kaksi autoa ja moottoripyörä.
Ja kiitoksia siitä keskisormesta, minun vikanihan se tietysti oli.


Oma tapaus vähän samanlainen, olin sunnuntaina risteyksessä valoista kääntymässä vasemmalle, kun juuri lähdettyäni liikkeelle oikealta puolelta kääntyi myös vasemmalle moottoripyöräilijä. Tuossa risteyksessä siis kaksi kaistaa kääntyy vasemmalle, ja molemmilla kaistoilla auto ja tämä moottoripyörä meidän välistä singahti. Itsekin aika rivakasti lähdin autolla, ja tilanne säikäytti aikalailla. Onneksi en painanut enempää kaasua, oli niin hilkulla jo nytkin pyöräilijän alle jääminen. Äänimerkkiä annettuani muisti kohteliaasti kiittää keskisormella myös tämäkin sankari. Huvittavaa oli tässä se että juuri lauantai aamuna katsoin jotain aamu-tv:tä jossa kerrottiin motoristien jostain "Huomaa minut liikenteessä"-kampanjasta. Kyllä se niin on että 90% motoristien onnettomuuksiin joutumisista johtuu ihan omasta asenteesta ja ajotavasta. Ja toki, kyllä on näitä kunnollisiakin motoristeja, jotka malttavat liikkua autojen ja ruuhkien tahdissa, eikä pelkästään sitä omaa napaa tuijottaen pujottele kaikista mahdollisista väleistä, niille  Toivotaan palstalla olevien motoristien olevan näitä jälkimmäisiä 

nrostedt:
Quote

Toivotaan palstalla olevien motoristien olevan näitä jälkimmäisiä 


Joo samaa mieltä 

Motoristeille vihjeeksi: Kannattaa ajaa olettaen ettei autoilijat näe sinua. Varsinkin jos tulet takaa tai risteyksessä sivusta. Ainakin omassa autossani tuulilasin kehys eli etupilari peittää tehokkaasti taaksensa moottoripyörän tai jopa auton kokoisen sivustatulijan.  Toki vilkaisen sen pilarin ympäri, lähes aina.....

Henkka:
Kohta pitää alkaa raksimaan noota toleransseja pois nopeuksien päältä.
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Aamulehti+Ylinopeuteen+tulossa+l%C3%A4hes+nollatoleranssi/1135245668781

Kävin tuossa äskettäin siirtelemässä huonekaluja pakettiautolla ja siirtymäosuuksilla kiinnitin huomiota siihen että järjestäen olin ohitettavana. Oli kyseessä pakettiautot, peräkärrylliset taikka asuntoautot. Onhan nykyään joissan "isommissa" ajoneuvoissa satasenkin rajoitus, mutta pitääkö silloin olla se satasen merkki takana?
GPS:n mukaan omaa nopeutta oli 90-92km/h, eli "toleranssilisät" oli käytössä.

Pe7e:
Quote

Kohta pitää alkaa raksimaan noota toleransseja pois nopeuksien päältä.
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Aamulehti+Ylinopeuteen+tulossa+l%C3%A4hes+nollatoleranssi/1135245668781

Naurettavaa p*skaa Rajotukset alas ja valvonta ylös... haistakaa pska koko valtiovalta

Mikko86:
Quote

Naurettavaa p*skaa Rajotukset alas ja valvonta ylös... haistakaa pska koko valtiovalta

Ei ne nykyiset rajoitukset mihinkään muutu. Etkä myöskään saa sakkoa yhtään helpommin. Vaan saattaa olla, että poliisi pysäyttää ja antaa varoituksen pienestäkin ylityksestä, sekä kertoo asian tiimoilta jotain faktoja..

Navigation

Up one level

Next page

Previous page