Keskustelua liikenteestä

<< < (1281/3033) > >>

juksii:
Quote

Tampereen motareilla (ohitustiet, ei ) liikennettä on aamusta iltaan suhteellisen paljon, sekä ramppeja vähän väliä. Liikennettä on välillä oikeastaan tosi paljon. Se selittänee rajoituksen, ainakin esim. 0600 - 2000 välisenä aikana. Mutta myöhemmin ehkä voisi olla varmaan suht. huoletta se 120km/h. Muuttuvat nopeusrajoitukset voisi olla toimiva juttu...


Eipä noilla ihan mahdottomasti liikennettä  ole. Aamulla ja illalla työmatkaliikenne saa aikaan jonkinmoisen ruuhkapiikin. Muuten menee tasaisesti autoja. Suurin osa, varsinkin uudella kehätiellä ajelee sen 120 km/h.

Muuttuvat rajoitukset olisivat ihan hyvä juttu, mutta niitäkin pitäisi käyttää jotenkin järkevästi. Eipä ole taaskaan pitkä aika kun oli aurinkoisella kelillä 80 km/h ja edellisenä aamuna hirvee sumu ja 100 km/h.

Pe7e:
Quote

Poliisipäällikkökin sai sakot jossain päin ylinopeudesta.

Jostain kuulin (en tiedä miten totta on mutta...) että jos poliisi nappaa tutkaan ylinopeuden, se rekisteröityy johonkin systeemiin tjsp, ja jos siitä ei sitten lappua kirjoita niin on se "sakottaja" kusessa... oli se kaahailija sitten poliisipäälikkö tai ei...

susiluoto:
Quote

Joo,saman olen todennut,kiire väheni jo vuosia sitten.Ei haittaa että on jonoja tai ruuhkaa,vaikka seisotaan paikallaan.

Viimeksi tämän totesin kun kaveri kuljetti Tukholmaan,koko reissu oli fan,helvetes idiot,turhia ohituksia,olis pitänyt ottaa kypärä mukaan,oli senverran mahtavia ohituksia että pää kolisi sivulasiin.

Silti ei oltu aikaisemmin perillä.Tuosta tulikin mieleen, en tiedä onko tosi juttu mutta kerron kuitenkin.Timo Mäkinen oli tuolloin jo vetäytymässä rallipoluilta, oli jostain syystä nuoren liikemiehen kyydissä joka esitti kuten nuo maanteiden ritarit usein parhaansa, jossain vaiheessa mäkinen sitten lausui, "ajatpa sinä kovaa".
Pisnesmies sitten käytti tuota Mäkisen sanomaa itsensä kuljettajana korostamiseen,Mäkisen Timppakin sanoi minulle että ajan kovaa.
Olisko jonkun pitänny miettiä.

MikaelT:
Miksi sitä pitäisi ylipäätänsä päästä joka paikkaan 120 km/h? Hitaamminkin kerkeää, jos lähtee tarpeeksi ajoissa.

Jos sitten on kiire, niin lentäkööt. 

Pe7e:
Quote

Miksi sitä pitäisi ylipäätänsä päästä joka paikkaan 120 km/h? Hitaamminkin kerkeää, jos lähtee tarpeeksi ajoissa.

Jos sitten on kiire, niin lentäkööt. 

Huoh mitä jeesustelua Entä jos ei ole aikaa lähteä yhtään aikasemmin? Jos pääsen esim töistä klo 12, ja pitää klo 14.30 olla vaikka Turussa? Ei siinä paljoa ole aikaa körötellä mitään 80kmh.

Sitäpaitsi, lentämällä tuskin pääsee sen nopeammin, vaikka se lento itessään ei kestä, mutta entäs kaikki lähtöselvitykset sun muut säädöt. Vähintään yhtä kauan siinä menee.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page