Keskustelua liikenteestä

<< < (1309/3033) > >>

ilkkapo:
Quote

Saksan maalla ne on varautunu kaikenlaiseen, nuo 3 paikkaa olivat niin leveitä että varmasti osuu. 


 
[ Attachment not found - or removed ]

hynkel:
Quote

Ja syystä jaetaankin!


No enpä nyt tiedä. Perusteluthan ovat luokkaa, että se voi takertua vaatteisiin tai että ulosajon yhteydessä nuppi voi ratin pyörähtäessä rikkoa kuskin sormet. Näin siis ne edes vähän järkevämmät perustelut. Sakkohan jaetaan ihan vaan siksi, ettei nuppi tyypillisesti ole vaatimustenmukainen eikä kuljettaja ole oikeutettu nuppia käyttämään (tietyt sairaudet siihen oikeuttaisi, silloinkin nupin pitäisi olla vielä hyväksyttyä tyyppiä).

Mikko86:
Poissulkeeko laki hälytysajoneuvot nupinkäytöstä?

pulakutka:
Lahden motarilla on 100 km/h rajoitus päällystystyön takia, Heinolan suunnasta tullessa ennen Lahtea - jonnekin Järvenpäähän asti.

Ohitan suurinta sallittua nopeutta n. 80 km/h etenevää liikennettä, ja takapaksiin porautuu kiinni ylinopeutta etenevä jono. Kun hitaampi liikenne on näkyvissä taustapeilissä, ja olen pistänyt vilkun päälle siirtyäkseni takaisin oikeanpuoleiselle kaistalle, ei kaista olekaan vapaa, vaan takana ollut auto on siirtynyt ohittamaan oikealta ja on jo lähes rinnalla oikealla puolella.

Minkä säännön mukaan ylinopeutta ajavaa kuuluu väistää?

odo:
Quote

Minkä säännön mukaan ylinopeutta ajavaa kuuluu väistää?

Ei minkään, mutta todennäköisesti on turvallisempaa kun väistät, koska mont kiireiset ajaa ihan takapuskuriin kiinni ja siinä sattuu myös sille joka ei väistä jos tarvii jarruttaa.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page