Keskustelua liikenteestä

<< < (1321/3033) > >>

petikko:
Quote

Tarkoitit kai, että jos näen sun huitovan siinä käsilläsi, niin tieten tahtoen hivuttaisin lähemmäksi "koska et sä saa kuitenkaan mua lyödä" ja sitten kun nyrkki osuisikin, niin itkisin, että en tehnyt mitään väärää?

Heh, melkonen provo. Tää yhteiskunnan pohjasakka opiskelee otaniemessä ja koska opintotuki (sen suuruus) kuin myös verovaroilla eläminenkin on perseestä, tekee se pohjasakka vähän myös töitä siinä samalla.


Et sä iskis.

Toi insinööriviitaus oli jo melkoisen turha. Koska osa pohjasakasta joka ei ymmärrä alkeelisimmankaan viestinnän (ellei siitä taju lähde) alkeita, pääsee nykyisin Otaniemeen.

Sanoisin sulle että koita kasvaa ihmiseksi, se olisi sulle vaan niin paljon helpompi reitti. Ei se toki takaa autuasta elämää eikä sitä etteikö jatkossakin muijat työntäis sua luiskalle mutta ainakin sinua käytettäisiin vähemän tietoisesti hyväksi.

Olet tyyppinä juuri sitä jota huijataan kuten Mikael Karvajalkaa.

Pe7e:
Quote

Miksi sitä rekkaa ei voi päästää ohi, jos se on kerran nopeampi? Nopea pysähdys pysäkille ja takaisin baanalle.
Niin ja sitten kun se nopeus taas vaihtuu sataseen siellä maantiellä niin sitten on se rekka siellä tukkeena taas?

arttula:
Quote

Niin, minä en ainakaan koe velvollisuudekseni kuunnella paskanjauhantaa siitä, että olisin toiminut jollain tavalla väärin, kun syyllinen itse makaa sairaassa. Eihän tuo kuollut, vaan ainoastaan neliraajahalvautui ja sillä perusteella tehtiin syyttämättäjättämispäätös (kun syyttäjä tulkitsi, että mummolle on aiheutunut niin suurta haittaa ja koska yleinen etu ei vaadi syytteen jättämistä).

Sinun ammattiisi varmaan kuuluukin omaisten kanssa kanssakäyminen (sitä kai tehdään ihan työajalla), minulle siitä ei makseta pennin jeniä enkä mä jaksa tollasia naurettavia vollotuksia omalla ajallani ryhtyä kuuntelemaan. Minulla ei myöskään ole mitään henkilökohtaista tarvetta tai motiivia vakuuttaa niitä omaisia siitä, että kolari oli mummon itsensä vika, jos eivät poliisitutkintaan kykene luottamaan.

Jos minulle olisi sattunut jotain (jos olisin ollut vaikka omalla kinderyllätyksellä liikenteessä tuon rekan sijaan), niin olisinkohan minäkin sitten soittanut mummon terveystarkastuksen tehneelle lääkärille ja ruvennut vollottamaan sille, että se on oikeastaan syyllinen, kun on tuon ajokykyiseksi katsonut...


Myönteistä asennetta tuollaisessa tilanteessa kutsutaan empatiaksi. Lienee aivan vieras termi sinulle ? Ja olet väärässä. Monia tunteja olen "vapaa-ajallani" kuunnellut ja keskustellut omaisten kanssa. Ei siitäkään makseta mitään, mutta katson tuollaisen kanssakäymisen kuuluvan sivistyneen ihmisen käytökseen. Mutta eipä sellaista kaikenkarvaisilta rekkakuskeilta vissiin vaadita ?

hynkel:
Quote

Niin ja sitten kun se nopeus taas vaihtuu sataseen siellä maantiellä niin sitten on se rekka siellä tukkeena taas?


Onko kehä1 sun mielestä satasen maantie? Jos ajat sanojesi mukaan +10 km/h ylinopeutta ja se rekka ajaa myös sitä samaa ylinopeutta (kehällä kun on max 80 km/h rajoitus), miten se on sun tiellä?

irakviper:
Quote

Miksi sitä rekkaa ei voi päästää ohi, jos se on kerran nopeampi? Nopea pysähdys pysäkille ja takaisin baanalle. Tuollainen tahallaan jarruttelu on yhtä vaarallista kuin se perässä roikkuminen. Autoillessa meistä jokaisen sisällä taitaa asua pieni liikennepoliisi..


Tottahan toki se rekka kuuluukin päästää ohi, jos nyt sellainen tilanne tulee, että jostain syystä ajaa hitaampaa kuin se rekka voisi ajaa. Mutta jos se hitaan ajon syy on puolen kilometrin jono, jota ei suht ripeällä henkilöautolla viitsi alkaa edes yrittää ohittaa, niin silloin pitää sen rekkakuskinkin ymmärtää, että tässä ollaan eikä muuta voi.

Lisätään vielä sen verran, että vuosien saatossa minulle on kertynyt liki miljoona kilometriä henkilöautoilla tien päällä, ja se fiksusti ajavien isojen autojen määrä joita olen kohdannut, on lähellä 100 prosenttia. Nämä jyrkät mielipiteet on tulleet niistä muutamasta väärälle alalle eksyneestä tyypistä. Henkilöautoilla hölmöileviä tuolla riittää ihan simona, ja omaksi häpeäkseni tulee joskus itekkin töppäiltyä. Onneksi kuitenkin olen kolareilta välttynyt, vaikka jokunen on ollut liki ihan omastakin syystä.

Ja nuo kotikutoiset "liikennepoliisit" sais kaikki hypätä jorpakkoon.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page