Keskustelua liikenteestä

<< < (1493/3033) > >>

Pe7e:
Quote

Eli liian vähän ja turhan pienillä nopeuksilla (~40 km/h).

Kyllä siellä jopa kuuttakymppiä huristeltiin ...

Joona:
Quote

Silläkö perusteella että sua ****ttaa?


Ei mua vituta. Mä en jaksa tarttua/vittuuntua noista sun kirjoituksistasi, vaikka välillä otsasuoni rupeaakin sykkimään väkevästi. Ihmetyttää vain, että mitä sä ajat takaa noilla sun naurettavilla provosoinneillasi. Jos et ole huomannut, niin pitkään aikaan ei ole yksikään rekkakuski jaksanut vastata sun trolleihin. Ketään ei yksinkertaisesti kiinnosta. Mutta se mikä kiinnostaa niin on se, että sinä onnistut kyllä keskustelun tai ketjun kuin ketjun pilaamaan turhalla trollailullasi.  Asenteestasi loistaa, että olet saanut kortin vähän aikaa sitten, ajokilometrejä/kokemusa ei tosiaan ole paljoa, liikennesilmä on huono, itsetunto on heikko jne.

Sitä vain en ymmärrä, että mistä tämä sinun vihasi rekkakuskeja kohtaan johtuu. Johtuuko se siitä, kun kiihdytit tehokasta autoasi Kehä 3:lle yöllä Tikkurilan liittymässä länteen päin. Ajoit sitä erittäin pitkää kiihdytyskaistaa, kun Kehää pitkin ajoi yksinäinen rekka, joka painoi kaasun pohjaan ja kiihdytti nopeutensa niin, ettet päässyt Kehälle. En vielä parinkaan vuoden jälkeen ymmärrä, että miten se on mahdollista. Herra Koivisto henkilöautollaan ei meinaa päästä 300m kiihdytyskaistalta tyhjälle Kehälle yöllä, jota ajaa yksinäinen täysperä.

Onhan se ymmärrettävää, että ****ttaa.

Sami Aaltonen:
Quote

No on sitä pari talvea liikuteltu tässä Mutta eipä ole tullut vielä huonon kelin takia ajettua vastaantulevien puolella Jos ei pysty pitämään sitä kärryään omalla puolella niin pitäskö jäädä himaan siinä vaiheessa? Joskus näkee sitäkin ettei edes kuivalla kelillä meinata pysyä omalla kaistalla...


Yritin olla kommentoimatta, mutta ei tähän pysty olla kommentoimatta.
HEH...tän on pakko olla joku super provo tai joku vastaava.  
Ei jumalauta, et voi olla tosissasi tän kommentin kanssa?  

Herra On Niin Hyvä ja menee ja kokeilee sitä rekkaa ja sitä peräkärryä sen veturin perässä niissä keleissä missä ajaminen on kivaa, jos tota mieltä ollaan.  
Ei Jumalauta oikeasti, nyt kannattaa Petri olla ihan hiljaa, jooko. Ihan oikeasti, aikuisten oikeasti. Jooko? Olethan?  

Tässä on vähän sellanen fiilis, että kaksi sporaa seisoo peräkkäin pysäkillä ja matkustaja kysyy kumpi lähtee ensiksi. .... .... .....

Pe7e:
Quote

Herra On Niin Hyvä ja menee ja kokeilee sitä rekkaa ja sitä peräkärryä sen veturin perässä niissä keleissä missä ajaminen on kivaa, jos tota mieltä ollaan.  
Ei Jumalauta oikeasti, nyt kannattaa Petri olla ihan hiljaa, jooko. Ihan oikeasti, aikuisten oikeasti. Jooko? Olethan?  

Minkä takia? Ei minua kiinnosta mitään rekkaa ajaa Kuten tuolla jo aikasemmin sanoin, en todellakaan väitä että itse saisin pidettyä tollasta kuosissa, mutta ei ole tarviskaan, kun en tollasia ammatikseni (tai edes huvikseni) aja.

Jos yhtään helpottaa niin kuorma-autoa olen ajanut talvellakin ja hyvin on pysytty omalla kaistalla Tosin siitä hommasta puuttuu vaan se kärry...

Joku järki nyt noihin sunkin juttuihin. Yhtälailla voisin sanoa että herra on hyvä ja menee kokeilemaan miten pysyy vaikka A320 hallussa? Ei taida liikkua se kone mihinkään sun taidoilla...vaikka bussikuski oletkin? 

mmniemi:
Yo peace!! Nyt voisi oikeasti jo vähän rauhoittaa tilannetta ihan yleisesti. Pitäisi sen nyt olla jo kaikille selvillä, että Petri vaan härnää ilman käsitystä todellisuudesta...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page