Keskustelua liikenteestä

<< < (1501/3034) > >>

mmniemi:
Quote

Aika selvästi tuolla uutisessa lukee


Puusilmä mikä puusilmä. Luin tuon vielä toiseen kertaan, ennen kuin postasin viestin

niksu99:
Quote

Onko intillä muka omia junanvaunuja?   


Jep, sellaisia vanhoja puuvaunuja. Hyrylästä ajetiin Järvenpäähän jossa lastattiin kuorma-autot, tykit ym. vaunuihin ja miehet majoitettiin noihin puuvaunuihin ja matka Lohtajalle alkoi. Vaunuissa oli isot kerroslaverit päästäpäähän. Itse menin loppukesästä niin ei tarvinnut kaminalla lämmittää, oli mukava matkan aikana istuskella rappusilla ja katsoa maisemia.

TälläisiäJoona:
Quote

Kertokaahan rekkakuskit, millä se kärry saadaan sitten ammattitaitoisesti oikenemaan tollasesta sivuttaisesta liikkeestä/heittelystä siellä jäisellä tiellä ja lumipyrysadekaaoksessa? Ennenkuin siihen joku vastaantulija täräyttää.


Vedolla, jos semmoista löytyy riittävästi.  Kerran tosin ABS-pistoke oli rikki jarruttaessani valoihin ja ei kärry oiennut. 50km/h nopeudesta rupesin jarruttamaan ja auto pysähtyi n. 400m metrin päässä 1 metrin päässä risteyksessä. Kärry vei 3,5 kaistaa. Onneksi ei ollut ketään. Rupesin jarruttamaan mielestäni vähintäänkin ajoissa mutta minkäs teet jos ABS ei toimi, matkaa on 400m, vauhtia 50km/h, 20cm sohjoa/jäätä tiellä ja loivaa alamäkeä.  Kärry kampesi sivulle saman tien koskiessani jarrupolkimeen eikä vauhti tuntunut hidastuvan yhtään.

Joona:
Quote

Puusilmä mikä puusilmä. Luin tuon vielä toiseen kertaan, ennen kuin postasin viestin


Kun on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia..

mmniemi:
Quote

Kun on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia..


Ei ni... Siks mulla onkin ämpäri (päässä) 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page