Keskustelua liikenteestä

<< < (1505/3033) > >>

odo:
Quote

Uudet hienot Citimaasturit sun muut ESP autot lepää ojassa ja kaiteissa, kun on liukasta. Pistää hiljaiseksi. Mitenköhän ne on sinne kaiteeseen ja ojaan päätyneet? Joku ESP toimintahäiriö ilmeisesti?

Ei ESP:kään mikään kaikkivoipa fysiikanlakien muuttaja ole. Se pitää aina muistaa.

Tuo sanottuna, on se kuitenkin aivan hemmetin loistava turvallisuusvaruste joka estää toooooooooooooooooooooodella paljon onnettomuuksia.

matskupu:
Jep, eipä se ESP sitä tiedä, jos tilannenopeus on liian suuri vallitseviin olosuhteisiin. Maalaisjärjen käyttö (myös kehä III sisäpuolella) on sallittua, vaikka ESP autosta löytyisikin.

mmniemi:
Quote

Jep, eipä se ESP sitä tiedä, jos tilannenopeus on liian suuri vallitseviin olosuhteisiin.

Tai kyllä se varmaan tietää, mutta ei sekään pysty fysiikan lakeja kumoamaan 


Quote

Maalaisjärjen käyttö (myös kehä III sisäpuolella) on sallittua, vaikka ESP autosta löytyisikin.


Ei kun nimenomaan siellä sisäpuolella sitä pitää käyttää. Ulkopuolella ei tarvitse

mmniemi:
Onko ihmisen vanhenemisella jotain vaikutusta hahmottelukykyyn? Vai mikä siinä on, kun tuntuu, että mitä vanhempi ihminen, sitä keskemmällä tietä sitä on pakko ajaa? Ihmettelin hieman kauhunsekaisin tuntein tuossa juuri äsken erästä uudehkoa isoa Volvoa, joka ohittaessaan moottoritiellä rekkaa ajoi aivan kiinni keskiviivassa ja välillä ylikin ja valehtelematta eroa sivuttaissuunnassa siihen rekkaan oli pienimmillään parin kymmenen sentin luokkaa. Nostin siinä perässä jalan suosiolla kaasulta ja jätin reilusti hajurakoa, kun näytti siltä, että kohta saattaa tulla jyrättyä Vulvaa poikittain vastaan. Ja sitten, kun auto palasi siitä edestäni takaisin omalle kaistalleen, niin eikö mitä, siihen se jäi junnaamaan lähes keskiviivan päälle. Sivupeili oli varmaan koko ajan ohituskaistan puolella. Hieman epäilevin tuntein ajoin sitten kuitenkin ohi, niin sellainen about just eläköityneen näköinen vanhempi mieshän sitä ajoi molemmat kädet tiukasti ratissa ja naama tuulilasissa kiinni... Eikä tämä tosiaan ole ainoa kerta, kun vastaavaa näkee. Jos joku auto ajaa aivan kiinni keskiviivassa, voi melkeinpä lyödä vetoa, että kuljettajana on iäkkäämpi ihminen. Onkohan tälle olemassa jotain lääketieteellistä selitystä?

Unzki:
Iän tuoma huono(mpi) näkö, ei nää tien reunaa/piennarta niin helposti ja täten ottaa "varman" päälle ja ajaa sit keskemmällä...?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page