Keskustelua liikenteestä

<< < (1513/3033) > >>

pho201:
Hemmetin elektroniikka, kun ei aina toimi Suomen pakkasissa. Muutama vuosi sitten kovalla pakkasella hävisi ABSit ilman ennakkovaroitusta. Onneksi ei sattunut pahassa paikassa.

Tämän viikon alussa taas lämmityslaite ja ilmastointi lakkasivat toimimasta 20 asteen pakkasessa. Ajoin huoltoon etuikkunat raollaan. Siellä hallin lämmössä alkoivat itsestään taas toimia. Tietokone ilmoitti ongelman syyksi yhteyskatkon laitteiston ja sen ohjauksen välillä (pakkanen?). 53 euroa - kiitos!

Tahtoo Ladat ja Volgat takaisin!juksii:
Quote

Kokeilepa verrata autoa ilman ABS:ia ja ABS:n kanssa irtosoralla tai sohjolla niin huomaat eron. Käsijarrukäännösten tekeminen on poikasten touhuja, aikanaan fiksasin erästä autoani siten että merkkivalon syttyminen poisti ABS:t käytöstä ja tähän kokemukseen pohjautuu jykevä rintaääneni.


Taloudesta löytyy myös auto jossa ei ole ABS:ää eikä ESP:tä. Toki jos oikeasti haluaisi verrata pitäisi olla saman mallinen auto samanlaisilla renkailla.
En ole huomannut ainakaan omassa passatissani mitään ongelmia sohjolla enkä irtosoralla. Jarruttaa oikein hyvin. Ehkäpä vanhemmat ABS:t oli huonompia?

niksu99:
Raskas Joulu tulossa Isälle, toivottavasti ei koskaan osu omalle kohdalle

Iltalehti

Pe7e:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009122010816686_uu.shtml

Shillalaella

Sami Aaltonen:
Quote

ajellut autoilla jossa on neliveto+ABS+ESP eikä yhtään pahaa sanaa ole sanottavana tuosta yhdistelmästä. Talviajaminen ei ole koskaan ollut niin helppoa ja turvallista kuin nyt. Vaikka autosta toi yhdistelmä löytyykin ei ole tarvinnut kaiteisiin ajella, ehkä johtuu siitä että on oma eikä liisari...


...Ja silti "ne" ajaa ne kaiteeseen ja ojaan.......
Varmaan se kuuluisa ESP meni epäkuntoon just sillä sekunnilla selitys. 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page