Keskustelua liikenteestä

<< < (1549/3033) > >>

Sami Aaltonen:
Quote

No haista herrä täydellinen kuljettaja jo kimpullinen kukkasia noiden kommenttiesi kanssa.  Tai lue niitä sitten vaikkapa uudestaan, kun se herne on taas tullut pois sieltä nenästä. Jos tuolla tavalla kiivastelet siellä auton ratissa, niin en kyllä kyytiin uskaltaisi tulla.

Ps. ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön 


Enkä haista koska ei ole hernettä nenässä. Koitan nyt vaan jotain kertoa, mitä se nyt joskus vaan on se homma.

Oikeasti, siis joskus tuntuu ja näyttää siltä, että se on ihan sama millon sen vilkun laitat päälle, sillä ei ole merkitystä. Ohi tullaan ja kylkeä viistetään, vauhtia otetaan lisää ja kiilataan; kaikki tai ei mitään, mutta ohi pitää päästä ja ekana valoihin odottamaan. Laitoit sen ajoissa imoittaeksesi lähtöaikeista kun ovet menevät kiinni; ei malteta odottaa vaan mennään sitten 3s odottelun jälkeen väkisin ohi vaikka olet jo lähtenyt siinä vaiheessa liikkeelle ja olet kaistalle siirtymässä.
Oikeasti, se on ihan uskomatonta toisinaan. EI siinä voi kun ihmetellä.
Usko tai älä.

juksii:
Quote

Oikeasti, se on ihan uskomatonta toisinaan. EI siinä voi kun ihmetellä.
Usko tai älä.


Täytyy kyllä sanoa, että välillä on ihan uskomatonta kuinka bussia ajavat ammattilaiset ajavat. Pysäkiltä lähdetään suoraan vasemmalle kaistalle. Ihan kuin pysäkiltä lähteminen oikeuttaisi siellä vasemmalla kaistalla ajavan yli ajamisen. Pysäkiltä lähdetään ilman vilkkua ja katsotaan vain persesilmällä tuleeko takaa autoja. Harmi vain että sekin silmä näkee vain penkin. Vaihdetaan kaistaa ihan normaalilla tiellä, toki tällä kertaa vilkun kanssa, suoraan kylkeen. Lukkojarrutus ja ABS taisi pelastaa osumalta. Jarrutetaan pysäkille niin että etupyörä kolahtaa kivetykseen ja nokka hyppää ajoradalle takaisin. Lähdetään pysäkiltä toisen linjurin perästä ja meinataan kolaroida kun se edessä olevakin meinää lähtee.

Ja tämä kaikki viikon sisällä. Voisin melkein olla varma, että pikkuautoilijatkin kunnioittaisivat busseja paljon enemmän liikenteessä jos näkyisi edes pientä kunnioitusta muita liikkujia ja edes liikennesääntöjä kohtaan.

mmniemi:
Quote

Enkä haista koska ei ole hernettä nenässä. Koitan nyt vaan jotain kertoa, mitä se nyt joskus vaan on se homma.


No siltä se vaikuttaa, että on, kun heti alkaa armoton puolustelu ja muiden aliarvioiminen. Ei anna kovin ammattitaitoista kuvaa...

Quote

Oikeasti, siis joskus tuntuu ja näyttää siltä, että se on ihan sama millon sen vilkun laitat päälle, sillä ei ole merkitystä. Ohi tullaan ja kylkeä viistetään, vauhtia otetaan lisää ja kiilataan; kaikki tai ei mitään, mutta ohi pitää päästä ja ekana valoihin odottamaan.
Oikeasti, se on ihan uskomatonta toisinaan. EI siinä voi kun ihmetellä.
Usko tai älä.


Enhän minä ole väittänytkään, etteikö kaikkea mahdollista tapahtuisi. Kyllä me maalaisetkin autoillaan. Joskus jopa pääkaupunkiseudulla. Mutta jos kaikki aika menee kanssa-autoilijoiden töppöilyjen rekisteröimiseen, niin ei ihmekkään, jos ei kohta näe muuta, kuin töppöilyä

Jos bussikuskit ajaisivat yhteneväisesti, eivätkä lähtisi isoilla autoillaan kostamaan muiden töppäilyjä, niin varmasti saisitte ymmärrystä myös muilta...

Quote

Laitoit sen ajoissa imoittaeksesi lähtöaikeista kun ovet menevät kiinni; ei malteta odottaa vaan mennään sitten 3s odottelun jälkeen väkisin ohi vaikka olet jo lähtenyt siinä vaiheessa liikkeelle ja olet kaistalle siirtymässä.

Tuo kuvastaa täydellisesti sitä, mistä olen tässä koko ajan yrittänyt toitottaa. Kun on iso auto alla, liian moni kuski luulee omistavansa koko tien. Etkä taida tuon kommentin perusteella tehdä poikkeusta sinäkään. Ei se vilkku ole mitään tien varaamista varten. Pitäisi sinunkin ammattikuskina tietää, että jo taajamanopeuksissa sen kolmen sekunnin aikana ehtii tapahtumaan vaikka ja mitä. Siinä ehtii ajaa monta autoa sinun ohi ilman, että niiden tarvitsee ruveta arpomaan, että tuleekohan se sieltä nyt vai viidestoista päivä. Se vilkku pistetään päälle silloin, kun ollaan 100% valmiina lähtemään ja liikkeelle lähdetään sitten, kun se takaa tuleva auto antaa sinulle tietä, kuten laki määrää...

Pe7e:
Quote

Jarrutetaan pysäkille niin että...
Hehe, tuli tästä mieleen eräs juttu jonka aikoinaan netistä luin Joku oli istunut bussin kyydissä, ja kuski oli jokaiselle pysäkille ajanut miljoonaa ja sitten tehnyt tyyliin lukkojarrutuksen siihen, niin että matkustajat lentelivät penkeistään Noh, vähän aikaa matkustaja (nuorehko nainen) oli sitten ihmetellyt että mikä helv**** kuskia vaivaa kun jokaisella pysäkillä sama homma. No hetkeä myöhemmin taas sama juttu että ajetaan täysillä siihen pysäkille ja sitten lukkojarrutus. Tämän jälkeen tyttö oli huutanut kuskille jotain että "Tuleeko nää v*tun pysäkit sulle jotenkin yllätyksenä aina vai mikä se ongelma siellä on?!!" 

Andersson:
Taas tätä perus bussitarinaa. Kummmallista kun mulla ei ole mitään ongelmia niiden kanssa, vaikka ajan työkseni. Eiköhän molemmissa osapuolissa ole vikaa.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page