Keskustelua liikenteestä

<< < (1605/3034) > >>

Mikko86:
Quote

Ehkä se oli sitten niin siististi haljennut...

Ainakaan mun ajoa se ei haitannu, mutta aivan keskellä lasia pitkä suora särö. Varmaan hylkäävät sitten sellaiset suuremmasta kiveniskusta lähteneet monisakaraiset tähdet

Sami Aaltonen:
Quote

Jos vielä suomessa navigaattoria normiajeluun kylillä, Hesus sentään, eiks busseilla ole ihan vaki reitit?
Toisaalta tuttavan poika kertoi aamukoulubusssinkuskin kysyneen, oikealle vai vasemmalle kun Söderkullaan ajan, T risteys Gumbostrandista tullessa 170 selle.?


Hmmm ei tässä mistään busseista ollut kyse!
Vaan tavallista tavallista paremmista henkilöautokuljettajista, jotka liimaavat sen Navigaattorin siihen etuikkunaan niin, että takana oleva pystyy lukemaan tasan tarkkaan mitä se kuljettaja katsoo ja tekee sillä navigaattorilla. Parhaita on olleet ne, jotka laittavat sen tosiaan siihen mittariston päälle melkeempä, tai keselle lasia. Yhellä oli ylhäällä siinä vasemmassa palkissa kiinni se silmien korkeudella. Kuitenkin niin, että se ihan takuulla aiheutti katveita vasemmalle katsottaessa.
Kaikkea näkee, joskus tulee mietittyä kun noita valoissa ihmettelee; mitä laki tosta sijoittamisesta sanoo.
Joillain kun on se navigaattori niin keskellä näkökenttää, ettei ole ihme jos söhelletään.

Olen minäkin kysynyt kumpaan suuntaan pitäisi kääntyä ja ystävällinen Rouva etupenkiltä neuvoi minne päin mennään.
Onko se niin noloa? Voiko uuteen paikkaan tultaessa tietää heti minne mennään? Vaikka olisit sen päivää aikaisemmin käynyt katsomassa? Ja heti pitäisi osata ulkoa koko reitti, jossa 80% teistä on tuntemattomia? Päivä/pimeä voi tehdä kepposia?
Ainiin, mutta eihän sellasta voi tapahtua!
Ehkä te nauratte näille kysymyksille, mutta naurakaa pois vaan.
Kertoo vaan sitten ihan kaiken Tiedoista näissä asioissa ihan 100%:sesti. Jos ei ole hajua todellisuudesta sen enempää; ja on kiva nauraa bussikuskille, kun se kysyy matkustajalta tietä; niin sitten on parempi olla hiljaa.
Mieti itsesi sinne ratin taakse, 15m auto alla. Käännä se sitten jossain ahtaassa risteyksessä aamuruuhkassa takaisin päin vain ja ainostaan sen takia,  että ei riittänyt pokkaa kysyä matkustajilta reittiä jossain risteyksessä, jos ei muista?
Eikös se ole vasta tyhmää se?! Vai onko?!

Sami Aaltonen:
Quote

Astuitko miinaan?Astuin varmaankin vai astuinko? Aivan sama.

irakviper:
Quote

Olen minäkin kysynyt kumpaan suuntaan pitäisi kääntyä ja ystävällinen Rouva etupenkiltä neuvoi minne päin mennään.
Onko se niin noloa? Voiko uuteen paikkaan tultaessa tietää heti minne mennään? Vaikka olisit sen päivää aikaisemmin käynyt katsomassa? Ja heti pitäisi osata ulkoa koko reitti, jossa 80% teistä on tuntemattomia?

Sellainen "turhake" kuin navigaattori on keksitty, auttaa myös muistiongelmaisia löytämään perille

Pe7e:
Quote

Astuin varmaankin vai astuinko? Aivan sama.Astuit tosiaan Pidän sitä kyllä keskellä lasia(en naaman edessä) mutta aivan alareunassa, niin että kojelauta tukee sitä... pysyy paremmin paikoillaan Joskus ollut myös aivan vasemmassa yläkulmassa, tosin joutuu siirtämään enemmän katsetta tiestä silloin...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page