Keskustelua liikenteestä

<< < (1613/3034) > >>

flaitsimulaatori:
Quote

Aijaa, että jutut on uskomattomia lukea? HEH, kaikkea kanssa.

Kuka tässä kamaluudesta on puhunut mitään? Helpommalla ei periaatteessa pääse, riittää että ajat turvallisesti ja olet kohtelias. Ei tarvitse laukkuja roudata tai huolehtia matkustajien lukumääristä sen enempää. Erinomaisen Itsenäistä vaihtelevaa työtä.


Aivan. Riittää, että ajat turvallisesti ja olet kohtelias. Tämä kohteliaisuuspykälä vain tuntuu jäävän - sinunkin puheittesi mukaan - usein huomiotta. Jos sitä etuovea ei voi kertakaikkiaan millään avata niin on kaikkien pelisääntöjen mukaista lyhyesti perustella, että miksi ei, eikä vain urahtaa jotain epämääräistä, mikä tuntuu olevan bussikuskeilla nykyään tapana. Tai kun tulee autoon ja tervehtii kuljettajaa (kuljettajan tervehdystä on turha odottaa), niin onko se niin ylitsepääsemättömän vaikeaa tervehtiä selkeästi takaisin?

Quote

Herra on hyvä ja kokeilee sitä istumista kylmässä. Jos et ole tähän päivään mennessä ymmärtänyt, että liikunta kylmässä on eri asia kun paikallaan istuminen kylmässä.


Kyllä tässä on kylmässä istuttu, eli ei tarvitse sitä erikseen kokeilla. Sen olen tosiaan oppinut, että pukeutumiskysymyshän se kylmän sieto on. Myös istuessa. 

Quote

Kuka sielä autossa on tärkein, kaikista tärkein henkilö?


Ja keitä varten tämä "tärkein, kaikista tärkein" henkilö on linja-autossa? Ilman keitä hänen palkkaansa ei makseta ja ilman keitä hänellä ei olisi työpaikkaa?

Quote

Matkustajapeili on ollennainen osa työtä, silti voi jäädä jotain huomaamatta? Vai voiko? Jokainen on täydellinen?


Joo, ja jos jotain jää huomaamatta on asiaa syytä pahoitella, eikä vain todeta "olevansa ihminen" tai selittää joitain muita tekosyitä. Virheistä oppii ja virheitä ei tee ellei niitä osaa myöntää. Tästä ei luulisi sinunkaan olevan eri mieltä. 

yeeman:
Minä olen yleensä kokenut ongelmaksi liian kovat lämmöt matkustamossa - liekö sitten säädetty kuskin mukaan ja liekö säädettävyys tosiaankin niin huono.

Asiasta toiseen, aika reipas peräylitys körötteli edellä tässä eräänä päivänä, kommentteja?
Onneksi rautakoura piti profiilit kyydissä

[ Attachment not found - or removed ]

susiluoto:
Tuosta voisi joku vaikka sanoa että kuormaa ei ole sidottu.

TOC:
Quote

Asiasta toiseen, aika reipas peräylitys körötteli edellä tässä eräänä päivänä, kommentteja?
Onneksi rautakoura piti profiilit kyydissä
Erään sanomaa...

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe

hynkel:
Quote

Quote

Hmm kukas ne naviskuukkelit maksaa?
Mitäs jos ne varastetaan?
Kukas sen maksaa?
Vakuutusyhtiö


Niin, jos nyt vakuutusyhtiötä tuollaisella kannattaa edes häiritä.

Quote

Kukas maksaa ne karttapäivitykset niihin 500+ naviskuukkeliin?
Entä ne akut, paristot, virtalähteet, kukas ne maksaa?

Ai busseissa ei ole enää tupakansytytinliitentöjäkään. No voi kauhia... Vai olisko niissä sittenkin. Katos kun, sellanen akku kestää siinä monta vuotta, se laite maksaa korkeintaan 50 euroa/kpl kun niitä ostetaan paljon, ja siinä tulee mukana sellainen "virtalähde" eli piuha, jonka saa siihen tupakansytytinliittimeen kiinni.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page