Keskustelua liikenteestä

<< < (1617/3033) > >>

Lentokärpänen:
Quote

Pelle Swanström... (Vanha piirtoelokuva)
Cathy


Pelle Svanslös eli Pekka Töpöhäntä.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Pekka_T%C3%B6p%C3%B6h%C3%A4nt%C3%A4

Cat:
Quote

Pelle Svanslös eli Pekka Töpöhäntä.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Pekka_T%C3%B6p%C3%B6h%C3%A4nt%C3%A4


Kyllä, tämä minä tarkoittaa......

Cathy

yeeman:
Quote

[ Attachment not found - or removed ]


Upsala!

Been there... Tyttärentyttäret osallistuivat Pekka Töpöhäntä -kierrokseen 2003. Oi aikoja...

Upsalan bussiliikenteessä oli vekkuli systeemi. Kaikki kaupunkibussit kokoontuivat ja lähtivät keskustan torilta samaan aikaan. Siinä oli joskus muutaman minuutin kiivas vaihtohärdelli. Joissakin busseissa oli myös reittiin fiksattu kuulutusjärjestelmä, joka takoi pysäkkejä laulavalla ruåttinkielellä: "LindsBergsGaTAN!" Matkakortin lukulaitteessa oli peräti kuusi nappia ja muistaakseni korttiin ladattuja kruunuja saattoi käyttää erihintaisten lippujen ostoon (siis aikuis-, lasten... toisin kun täällä).

TOC:
Quote

Upsala!

Been there... Tyttärentyttäret osallistuivat Pekka Töpöhäntä -kierrokseen 2003. Oi aikoja...Hyvä kun kuva löysi osoitteen.

Pe7e:
Tuli taas sellanen tilanne eteen mitä en ymmärtänyt (ja taas on näköjään pakko avautua). Rekka ajoi vasenta(ohitus) kaistaa, vaikka oikealla ei ollut yhtään ketään lähelläkään? Miksi? Ottaen huomioon tuon helv**** huonon ilman/lumipyryn.
Suljen nyt pois muutaman vaihtoehdon. Tie oli kehä3. Vasemmalle ei ollut mahdollista kääntyä kuin vasta ~5km päästä. Ketään ei ollut liittymässä oikealta. Ketään ohitettavaa ei ollut.

Keksiikö joku muu tuolle "turhalle lumenpöllytykselle" jotain syytä?


EDIT: Lisätään sekin että aiemmin vastaavalla ilmalla nähnyt pari rekkaa ilman valoja. Sehän se on siistiä tälläsellä lumimyrskyllä kun ei muutenkaan näe mitään, puhumattakaan että ajaa vielä ilman valoja. Joo ei sitä ite huomaa, mutta muut huomaa kun sitä ei huomaa Valkoinen rekka ilman valoja = melkeenpä mahdoton nähdä lumipyryn seasta...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page