Keskustelua liikenteestä

<< < (1637/3034) > >>

Pe7e:
Huomenna varmaan saadaan lukea lehdestä kuinka joku rekkakuski oli taas tunaroinut tuossa kehällä. Oli kyllä sen verran pahemman näkönen mälli että varmasti tulee joku juttu ainakin tuonne nettisivuille
Eli mitä näin siinä ajaessani ohi, puoliperä oli jostain syystä törmännyt keskikaiteisiin (ihan kunnolla varmaan koska itäänpäin menevälle kaistalle oli sitä lunta sen verran pöllähtänyt siitä) ja siitä kimmonnut sinne toiselle puolelle tietä sitä betonimuuria päin, veturi ja kärry solmussa ja kärry p*llunpäreinä. Rekka siis oli länteenpäin menevien kaistalla juuri ennen Tuusulantien liittymää.

Jännä lukea sitten mitä tapahtunut ja miksi...

Juha:
Quote

En. Tapahtuu sitä päivittäin, mutta en ihmettele. Ei siihen jaksa vuosien jälkeen enää kiinnittää huomiota. Se on vaan joillekin niin tärkeätä päästä raskaan kaluston eteen. Parhaimpia on ne mielenosoittajat, jotka joutuu pitkän matkaa ajamaan takana hiljaa kun ajetaan korkeilla painoilla ja meno on hidasta ahtaalla taajama-alueella. Kun sitten lopulta päästään ohi, niin pitää sitä kaasua polkea niin perkeleesti ja vilkutella jarruvaloja edessä ja sitten esitellä auton kiihtyvyysominaisuuksia. Ei niitä yksinkertaisesti jaksa enää noteerata. Kyrpiä mitä kyrpiä.

Rahtihommissa oli kiva ajaa esim kolmostiellä Tampereelta pohjoiseen tasan 80. Kun kerrran itketään että ajetaan ylinopeutta, niin ajetaan sit just eikä melkein rajotusten mukaan. Kiva oli katsoa takana kertyvää jonoa kesäaikaan.  . Nykyisin sielä on ohituskaistoja sen verta taajaan, ettei hirveitä jonoa ehdi kertyä.

Juha:
Quote

Ja henkilökohtaisesti tekisi mieli vetää lättyyn jokaista bussikuskia, joka tunkee kaupunkiliikenteessä viereiselle kaistalle henkilöautojen eteen ihan vaan isomman oikeudella.

-A-

Siinähän sitte otat syytteet vastaan lievästä pahoinpitelystä...

odo:
Quote

Siinähän sitte otat syytteet vastaan lievästä pahoinpitelystä...

Nykyään saa syytteet pelkästään siitä kun tekee mieli tehdä rikos?

mmniemi:
Quote

Nykyään saa syytteet pelkästään siitä kun tekee mieli tehdä rikos?


Tiettyyn pisteeseen asti tavallaan kyllä. Tunnetaan syytenimikkeellä laiton uhkaus

Navigation

Up one level

Next page

Previous page