Keskustelua liikenteestä

<< < (165/3033) > >>

Viper:
Quote

Tässä on vähän toisinpäinen takaa-ajovideo. Ajattelin ensin, että kaverit on tainneet
luulla Tukholmaa PGR3:ksi, mutta lopussa kävi ilmi, että yllytyshulluja paremminkin.

Aika älyvapaata touhua tämäkin kyllä.

- Ville -

Hyvän kaupunkikierroksen kyllä tarjosivat. Ydinkeskustasta ihan Kaknäsin tv-tornille asti. Muutenkin tuolta Ruotsin suunnalta olen nähnyt mitä ihmeellisimpiä videoita liittyen moottoriajoneuvoihin.

Aaltonen:
Quote

Taisi keskustelu lähinnä mennä siihen että kuinka vaarallisesti poliisi ajoi kun lähti perään ja vähäteltiin omia tekoja.


Jaa jaa olipas yllättävää. Mitää ei opittu vaikka melkeen henki meni.  Järjen riemuvoitto taas.
Taas huomaa kuinka lapsellista hommaa tuo toisinaan on, uhotaan ja näytetään, lipataan ja selitetään täyttä shittiä mitä tuli tehtyä, perustellaan mitä uskomattommilla syillä omia tekojaan ja haukutaan poliisia, joka vaan yritti tehdä työtään. Kuitenkin se poliisi on lähestulkoon paras ystävä siinä vaiheessa kun se hieno rakennettu Kikseri pöllitään pihalta.......................

juksii:
Quote

Uskomatonta oli tota kattoa. Mikä ihme siinä, on että yhen vaivasen sakon takia vaarantaa henkensä? Ja eniten kiinnitin huomiota siihen, miten rauhallisia poliisit oli koko ton takaa-ajon aikana, vauhtia oli ihan mielettömästi ja auto meni mutkissa sladissa ja yhtään ei ollu sellasta, että "aiajjjj pysy tiellä". Hyvin koulutettuja kuljettajia ja onneks tuo motoristi ei muita vahingoittanut kuin itsensä.


Enpä tiedä mitä sanoisin poliisin toiminnasta. 80 km/h pyörätiellä, 120 km/h omakotialueella, (Sieltä olisi voinut juosta se kuuluisa lapsi, joka juoksee jokaisen kovaa ajavan eteen, ja jäädä poliisiauton alle), ohitettiin autojono ylämäessä oikella kääntyvässä mutkassa, eikä ainakaan kamerakuvasta nähnyt yhtään tuleeko joku vastaan... Kuitenkin rekisterikilpi oli selvästi nähtävissä ja kaverin olisi voinut käydä poimimassa kotoa eikä olisi tarvinnut vaarantaa sivullisia takaa-ajolla.

Tämä ei tokikaan tarkoita sitä, että millään tavalla puolustelisin reikäpäisen motoristin ajamista. Ihmettelen vaan...

Aaltonen:
Ihmettely on kivaa, kaipa ne usko, että tolla motoristihullulla on vähän järkeä päässä, että tajuu pysähtyä kun ei saa karistettua kannoilta, mutta ei sillä ollu. Ehkäpä siinä syy siihen, miks ne ajo takaa sitä. Täys kaistapäähän toi motoristi oli, ihme ettei aiemmin lipannu.

Judanssi:
Tulee myös muistaa, että kenties todellinen näkymä oli parempi kuin tuo kojelautaan pultattu kamera. Eli mahdollisesti paikat ei olleet todellisuudessa yhtä "pimeitä", kuin miltä ne kamerassa näyttää.

Hurja video kuitenkin.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page