Keskustelua liikenteestä

<< < (1681/3033) > >>

nikkari:
Quote

Samaan lopputulokseen päätynyt allekirjoittanut vuosien varrella,tiukan,tiiviin ja tuskaisen pohdinnan jälkeen.


Näin se on. 

Mutta jos pitää asettaa toisen äly kyseenalaiseksi, niin silloin saattaa alkaa naurattamaan...

 

Quote

Yllättävän vaikea asia tämä on ymmärtää
topi

kume:
Quote

Näin se on. 

Mutta jos pitää asettaa toisen äly kyseenalaiseksi, niin silloin saattaa alkaa naurattamaan...

 Maailmassa on ainakin kolmenlaisia ihmisiä: sellaisia jotka ovat aina oikeassa, mm. minä ja Väyrynen, sellaisia jotka tuntevat kaikki mutta niitä ei tunne kukaan ja sitten kaikki muut.

nikkari:
Quote

Maailmassa on ainakin kolmenlaisia ihmisiä: sellaisia jotka ovat aina oikeassa, mm. minä ja Väyrynen, sellaisia jotka tuntevat kaikki mutta niitä ei tunne kukaan ja sitten kaikki muut.


Niin se on. Kaikki tuntevat apinan mutta apina ei tunne ketään.

 

Sami Aaltonen:
Tuo Reijolankadun ja Tukholmankadun välisen pätkän uudet liikennejärjestelyt ovat tuoneet Manskulle uuden ongelman, meille linja-autokuljettajille.
Nykyään kun tuo kaksi kaistaa Munkkaan ja yksi suoraan Manskua ; alkaa olemaan jo tiedossa ihmisillä, osa ottaa tuon suoraan menevän kaistan todella ajoissa. Jotkut selvästi tekevät sen tietoisesti, voittaakseen? kenties kaistanvaihdoissa pari auton mittaa ennen Tukholmankadun valoja.

No joka tapauksessa; linja-autokaista päättyy seuraavaan risteykseen, eli kaikki jotka ottavat tämän oikean linja-autoille varatun kaistan ennen Reijolankatua, rikkovat lakia. Ikäväkyllä, tämä on kasvava ongelma; toisinaan näitä henkilöautoja, ei takseja, ei pakettiautoja, vaan pelkkiä henkilöautoja on edessä niin paljon, että tonne Kelan pysäkille ei ole mitään asiaa edes yrittää. Autot siis blokkaavat bussit-näin lyhyesti sanottuna.

Ongelma on vielä kivempi sillon kun sielä on henkilöautoja välissä tai edessä, kuten näistä parista kuvasta näkyy. Tilanne ei ole edes paha näissä kuvissa; on ollut pahempiakin. Nyt muistin vaan ottaa kuvat. Eli 3 autoa edessä, en ole pysäkillä; takana HELB:in 363:nen, joka joutuu jäämään pari bussin mittaa pysäkin etureunasta ja vie näin sitten takana olevien bussien tilan samalla. Vain ja ainoastaan ajattelemattomien oman eduntavoittajien takia.

[ Attachment not found - or removed ]

[ Attachment not found - or removed ]

Muuten tämä edessäni ollut pikkubemari ajeli muuten Kisahallilta asti bussikaistalla, täysin tietoisesti. Ei se siinä mitään voittanut, mutta pakko siinä oli ajaa kun suoraan jatkoi Tukholmankadulta.
On ilmeisesti olemassa tietty ihmistyyppi, joita ei säännöt koske. Se on erittäin turhauttavaa ajaa tällaisten takana, et tiedä kääntyykö hän kenties vai ei, joka ikinen kerta siihen pitää varautua, kun vilkkuja eivät ihmiset liikaa osaa käyttää. Ja turhautuneisuus tässä Kelan pysäkillä tollasissa tilanteissa on aikamoista kun et pääse pysäkille henkilöautoilijoiden takia. Ei heillä ole mitään asiaa oikealle kaistalle, jos eivät Reijolankadulle ole kääntymässä. Röyhkeimmät eivät päästä busseja pysäkiltä, vaan blokkaavat ne sinne vaikka koitat vihjata vilkun kera, että joskos antaisit tilaa.
Tossa Mäkin kulmalla olisikin virkavallan pakettiautolle oiva paikka.......................

Ja tuo Tukholmankadun risteys; siinä on jos jonkinlaista kaistanvaihtajaa, kun eivät lue taivaanmerkkejä, vaan ajavat muistin mukaan ja seurauksena on ylläri kun kaista kääntyykin. Paras mitä olen nähnyt; koitti aikansa ilman vilkkua päästä suoraan menevälle kaistalle ja ei päässyt. No kääntyi sitten Tukholmankadule mutta käänsikin suoraksi sporakiskoille ja ajoi sieltä takasin Manskulle.........

Ja niin, jos autossanne ei ole sopivia säilytyslokeroita GSM puhelimelle; laittakaa se siihen mittariston eteen, jossa on yleensä hukkatilaa ennen kun mittariston lasi alkaa. Näin teki eräs Suparu kuljettaja tänään.

arttula:
Miksi linja-autot saavat ajaa moottoritiellä sataa, vaikka rajoitus on muutettu keliolosuhteiden vuoksi 80:ksi ?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page