Keskustelua liikenteestä

<< < (1689/3033) > >>

hynkel:
Quote

Taidan tehdä vaalien jälkeen esityksen kansanedustajalleni siitä että hän tekisi lakialoitteen taas siitä että lakia ylinopeuksista aletaisiin noudattamaan kirjaimellisesti. Jos suurin sallittu nopeus on 50-120 km/h ja ylinopeus on 1-4 km/h niin 40 euron rikesakko pamahtakoon ajoneuvon haltijalle automaattisesti, tästä ylöspäin vanhan kaavan mukaan. Lapsia, pihakatu, 40 km/h tai alempi liikennemerkin vaikutusalueella sakko määrätään kymmenkertaisena ajoneuvon kuljettajalle.

Onnea matkaan. Tuota.. millä perusteella ajoneuvon haltijalle eikä sen kuljettajalle?

Seuraavaksi haluaisit myös metrimittaiset rajat, joiden alituksesta kahden samaan suuntaan samaa kaistaa kulkevan auton välillä ryhdytään sakottamaan. Tässäkään ei pidä, nopeusrajoitusten tavoin huomioida olosuhteita mitenkään, vaan väli olkoon esimerkiksi 80 km/h rajoitusalueella se, mitta täyspitkän yhdistelmän pysäyttäminen liukkaalla voi vaatia. Siis reilu kilometrin... Sitten voidaan perustaa Finslot (FINLAND SLOT COORDINATION ASSOCIATION ry) jakamaan moottoritieslotteja, helsinki-lahti -välillekin saataisiin samanaikaisesti jopa toistasataa ajoneuvoa.

hynkel:
Quote

Oletteko arvon herrat huomanneet riitelyltänne että huomenna alkaa AKT:n lakko?


Vähemmän väisteltäviä busseja liikenteessä ainaki.

Juha:
Quote

Vähemmän väisteltäviä busseja liikenteessä ainaki.

Ja kohta myös muitakin polttoaineella kulkevia vekottimia kun alkaa kamat loppua asemilta...

mmniemi:
Quote

Oletteko arvon herrat huomanneet riitelyltänne että huomenna alkaa AKT:n lakko?


Liikenneketjussa sitä tuskin tarvii sen kummemmin huomatakkaan, vaikka vähemmän autoja tiellä sen takia ehkä liikkuukin... 

juksii:
Quote

Iso auto turvallinen, pieni auto vaarallinen. En tiedä, mutta minun mielestä aika vaarallinen yleistys 


Se on kyllä aikamoinen yleistys, mutta vastaan noin suunnilleen sitä mitä ajattelen. Eikä varmaan kovinkaan pielessä kun lukee onnettomuusuutisia tai tutkintaselostuksia yleensä isossa autossa vammat on pienemmät kuin pienessä autossa.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page