Keskustelua liikenteestä

<< < (1717/3034) > >>

yeeman:
Wanhassako wara paree?

Tutkimus: Iäkkäät autoilijat ovat liikenteessä luultua turvallisempia

juksii:
Quote

Tutkimus: Iäkkäät autoilijat ovat liikenteessä luultua turvallisempia


Hankala tuota on uskoa kun katsoo noita suorituksia tien päällä tai lukee Moottori-lehden onnettomuuspalstaa. Mut pakkohan sen näin on olla kun on oikein tutkittukin. 

hynkel:
Nythän on sillei, että tuo eläkeläissukupolvi jättää myös paljon ajamatta, jos sää on huonompi. Ei heillä yleensä ole niin hirveitä pakottavia tarpeita, tai jos onkin, voivat aina soittaa puntarin kun tarvetta on kuitenkin niin harvoin. Työssäkäyvällä yhteiskunnalla ei ole samanlaisia valintamahdollisuuksia, vaikka jossain se julkinen liikenne kuulemma toimiikin (johonkin aikaan vuorokaudesta). Olisi myös mielenkiintoista tietää, onko tuota suhteutettu jollain tavalla esimerkiksi ajokilometreihin ja onko ajamiseen käytettyä vuorokaudenaikaa ja vallitsevia liikenneolosuhteita (mm. ruuhkat) huomioitu. Ei se ole ihmekään jos ei satu, kun ajellaan kesäsunnuntaisin tyhjillä teillä, pari tuhatta kilometriä vuodessa..

Sami Aaltonen:
Quote

Wanhassako wara paree?

Tutkimus: Iäkkäät autoilijat ovat liikenteessä luultua turvallisempia


Joo ei ne ole, kyllä se on todistetusti vähän toisinpäin, tapauksesta riippuen toki.
Sama pätee muuten myöskin teinimopoilijoihin, suhteellisen hulluja osa näistä. Pitäkäähän varanne näitten kanssa.

fishu:
Kyllä ratin takana on useimmiten ollut vanhemman puoleinen kuski, kun minua on meinattu teilata suojatiellä ajamalla päin punaisia. Miehet sellasia yli kuuskymppisen näköisiä ja naiset sellaisia viisikymppisiä. Hyvin näkee pärstävärkin, kun sellainen vilahtaa reilun käden mitan päästä ohitse, eli askeleen parin verran auton alle jäämisestä.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page