Keskustelua liikenteestä

<< < (1741/3033) > >>

Joona:
http://englishrussia.com/index.php/2009/04/09/worlds-extreme-public-transportation/

Kas täällä lunta bussin takapenkillä ja reippaasti

susiluoto:
Nyt Kekkonen ja Karjalainen takaisin, Kaunissaari-Kalkkiranta väli oli tosi kuoppainen ja sateinen, vettä roiski ikkunaan kaiken aikaa, hyvä että tupakki pysy suussa, vesiteiden aurausministeri heti pois palliltaan.

AnttiH:
Quote

Onneksi ei tartte Vantaan 53:sta ajaa Kehä 3:sella, se tästä vielä puuttuisikin.


No mutta eikös sen nyt pitäisi toimia hienosti, kun rajoitus on tietyön takia 50-60 km/h eli busseilla pitäisi olla etuajo-oikeus pysäkiltä lähtiessä. En sitten tiedä kuinka mahtavasti tuokin oikeus mahtaa toimia käytännössä. Veikkaisin kuitenkin, että osa autoilijoista ei edes tajua olevansa velvollinen väistämään pysäkiltä lähtevää bussia, kun normaalisti kyseessä on kuitenkin täysin etuajo-oikeutettu tie.

AnttiH:
Kiinnitinpä tuossa huomiota tällaiseen uutiseen: http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Motoristi+kaahaili+Muhoksella+240+kilometrin+tuntivauhtia/1135257497087

Ja tarkemmin sanottuna tähän kohtaan: "Miehen moottoripyörä takavarikoitiin. Hän on jäänyt viime kesänä kiinni samantapaisesta teosta ja on sen takia edelleen ajokiellossa."  Tuota takavarikointia pitäisi kyllä harrastaa paljon nykyistä useammin varsinkin toistuvissa rattijuopumustapauksissa. Pelkkä ajokielto kun ei estä ajamista millään tavalla.

kiikaroija:
Ja seuraaviltakin "neideiltä" voisi jotain takavarikoida. Kun ei kerta järkeä riitä liikenteeseen(kään). Olin erään liikenneaseman parkkiksella ja siellä oli muutama mopopoju rojuineen. Pari tuli ensin ulos, pakkohan siinä on alkaa imeä norttia posket lommolla. No, saahan sitä itsensä myrkyttää. Loputkin tuli ulos ja yksi tuli mopolla lisää. Ihmettelin ensin kun en nähnyt mitä renkaan vinkauksia olin kuullut lyhyesti. Kohta se selvisi. Klopit teki lähtöä, yhden oli pakko sudittaa kivetyksellä 20s ensin paikallaan, kunnes lähtivät liikkeelle. Sitten tajusin vinkaukset, poitsut kiihdytti ja sit jarrutti suojateiden viivalla niin jäi musta vana valkoiseen maaliin. Oi tuota varmaan hienoa tunnetta kun jää vana jälkeen . Saiskohan tuosta pikavoiton kansantoivot kun ottaisi kameralla filmiä ja veisi otoksen vallesmannille näytille .

Navigation

Up one level

Next page

Previous page