Keskustelua liikenteestä

<< < (1745/3033) > >>

susiluoto:
En ole koskaan ajellu juovuksissa mutta voisin olettaa että ihminen silloin yrittää skarpata vimosen päälle ja katselee eteenpäin, jos lehteä lueskelet niin katse on takuuvarmasti muualla kun liikenteessä.Toisaalta pelkästään eteenpäin katselemalla  menetät kyllä osan ympäristöstä eli sivuille ja taaksekkin kannattaa katsella.
Ilman minkäänlaista lähdetietoa veikkailen että kahden oluen juotuasi olet tarkkaavaisempi kun lehdenlukija ratissa.

PeteL:
Yksinään pieni alkoholimäärä ei riskejä kasvata, mutta usein alkoholinkäyttö tapahtuu tilanteissa joissa on mukana näitä muita riskiä kumuloivia tekijöitä:
----------
Suomessa on tutkittu vähäisen alkoholimäärän (veren alkoholipitoisuus alle 0,5 promillea) vaikutusta kuolemaan johtaneisiin liikenneonnettomuuksiin. Tilastollisesti merkitseviä selittäjiä olivat tällöin lyhyt uni, pitkä valvomisaika ja aamuyöllä ajaminen, mutta pelkkä pienen alkoholipitoisuuden vaikutus oli vähäinen. Jos veren alkoholipitoisuus oli yli 0,5 promillea, oli myös se itsenäinen riskitekijä.

Unen puute, liiallinen valvominen ja aamuyöllä ajaminen lisäävät tapaturmariskiä ja alkoholi pahentaa sitä.

Lähde

susiluoto:

Nythän pitää muistaa että löytyy vale, emävale ja tilasto, jos tilastoja katselee niin prosenttiluvut voivat olla maatakaatavia ja näille perustetaan sitten lakialoitteet joita sorvataan juurikin vaalien alla yleensä.Iso ja kamala prosenttiluku voi oikeasti tarkoittaa kolme tai kymmenen tapahtumaa vuodessa.Kaikki liikenneonnettomuudet ovat liikaa mutta flunssa, oli minkä niminen tahansa tappaa Suomessa enemmän väkeä kun liikenne.

Sami Aaltonen:
Quote

Sulla vaan sattuu olemaan verrattain hölmöjä ajattelutapoja meille ei ammatikseen ajaville, on mieltä ennen ammatikseen ajanut täys urpo ja vielä bussikaistojakin hyväkseen käyttänyt Jes.


Kun oikeen tarkotuksella aloit vit**illa, ja hakemalla oikeen vittuillet; niin kerroppas millä ajoneuvolla ajoit ammatiksesi sen mitä ajoit?

kume:
Miksiköhän Tuusulantieltä Kehä I:lle länteen liityttäessä pitää heti tunkea väkisin vähintään kehätien toiseksi vasemmalla olevalle kaistalle? Siinä olisi 4 asfalttibaanaa Pakilanliittymään asti ja siitä eteenpäin 3 kaistaa Hämeenlinnan väyllälle saakka, mutta ei vaan kelpaa osalle tuusulantien porukkaa, omituista liikennekäyttäytymistä!

Navigation

Up one level

Next page

Previous page