Keskustelua liikenteestä

<< < (1765/3034) > >>

Sami Aaltonen:
Quote

Ei tullu mieleen, että ehkä sitä tätä nuorehkoa mies kuljettajaa ei välttämättä kiinnostanut paskaakaan. Itse lähden usein valoista hyvinkin ripeästi, mutta en ole siinä kisaamassa kenenkään kanssa. Ihan omaa pikku hupia harrastan..


Kyllä kiinnnosti. Ekoista valoista lähdettiin luulot pois asenteella. Vihdintiellä around 100kmh+, Herkkupähkinän valoista lähdettiin sitten takapyörät sutien, sen verran haipakkaa meni, että kun Ainontien valot sain näkyviin, Bemaria ei näkynyt enää missään. Tuskin sattumaa oli mikään näistä. 
Voi voi sentään. 

Sami Aaltonen:
Quote

Joo joo. Selitys hyvä kymmenen. Minä olen jonkusen kerran saanut katseella ja pienellä nytkäyttämisellä "vierustoverin" ampaisemaan liikkeelle kumit sauhuten punavalonkin palaessa. Sen näkee otsaluun asennosta kuka on sopiva uhri.

 


Juuri näin. 

Sami Aaltonen:
Quote

No eiks se oo sit "loppu hyvin kaikki hyvin" ja molemmilla hyvä mieli Sä sait nauraa ja bimmeristi sai hyvän mielen kun pääsi ripeämmin liikkeelle...


Joo voipi olla. Mietiskelin vaan, että mites tuo reagoisi jos joku jättäisi tuon......70 aluella mittari pohjaan?

Unzki:
325 Bimmeri ei kyllä kovin helposti lähde valoista renkaat sauhuten, vähemmän värikynää kiitos

yeeman:
...ja muutenkin: soo-soo-soo, ei saa härnätä! Kuumakallebroilereita ei kannata yhtään kuumentaa liikenteessä. Niillä on silmälaput kapealla ja autonlähtö näpeistä muutenkin lähellä koko ajan.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page