Keskustelua liikenteestä

<< < (1777/3034) > >>

Lentokärpänen:
Quote

Niinhän tässä Vallikalliossa on tehtykin 60 km/h rajoitetulla osalla kehä1:stä, kun rajoitus jatkuu itään päin vähän tuon aktiivisimman tietyömaan jälkeen ja nousee vasta jonkin verran ennen vihdintietä kaheksaankymppiin. Siellä on multanova seissy ties kuinka monena päivänä räpsimässä niitä kuvia


Saisivat tulla Turunväylälle Vermonsolmun tietyömaan kohdalle myös ja kehä kolmoselle. Meno on sellaista että pois alta risut ja männynkävyt täältä tullaan ja mitä ne nopeusrajoitukset on.
Terveiset Pohjolan liikenteen Express bussille numero 135 tänään aamupäivällä  Turunväylällä Espoosta Helsingin suuntaan  ja Huopalahdentiellä todella reilua ylinopeutta.
Sekä saman firman autolle numero 9 tänään iltapäivällä Turunväylällä Helsingistä Espoon suuntaan. Pujotellaan kaistalta toiselle ja sitten tullaan siihen metrin päähän takapuskurista ajamaan ja valoja vilkuttamaan kun ajan rajoitusten mukaan ( mittarivirhe huomioituna ) ja toiselle kaistalle en pääse koska sielläkin on autoja.

Pe7e:
Quote

Se on Petri sitten 20km/h ylinopeutta. Siitä saa jo jonkinlaisen laskun.

OMGL0L Otitko laskuissasi huomioon mahdollisen mittarin kuseman?

Apina:
Quote

OMGL0L Otitko laskuissasi huomioon mahdollisen mittarin kuseman?


No ethän sä sitten aja kahdeksaakymppiä....

Pe7e:
Quote

No ethän sä sitten aja kahdeksaakymppiä....

Okei

renaulttI:
http://www.hs.fi/tulosta/1135259380737

Tuntuupa taas siltä, että yritetään saada rekkakuskista väkisin syyllinen tähänkin onnettomuuten. Ei sillä niin väliä, että Cordoba tuli kolmion takaa, eikä sillä, että Cordobassa oli yksi matkustaja liikaa (ilman turvavyötä tod.näk.), koska rekalla oli muutama tonni ylipainoa ja ehkä mahdollisesti jopa hiukan ylinopeutta. Tällaisia onnettomuuksia tuskin ehkäistään edes keskinopeutta mittaavilla kameroilla.
 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page