Keskustelua liikenteestä

<< < (1805/3033) > >>

fishu:
Quote

jessus, olenpa menettäny paljon sekä mopo, moottoripyörä että autoajeleskelijänä.Sääliksi kävi bussikuskia joka oli  mäiskinny loistonsa pihalle tuossa kehällä, unohtabu vissiin kääntää rattia?Luulisi, olettaisi jne. että katselisi ammattimiehenä minnesuuntaan tuo tie käännehtii.


Jaa se unikohtauksen saanut kuski, joka veti päin betoniporsasta maksellessaan univelkojansa?

TOC:
Quote

Jaa se unikohtauksen saanut kuski, joka veti päin betoniporsasta maksellessaan univelkojansa?Rokotuksen oli varmaankin ottanut,possu rokotuksen..

yeeman:
Quote

Rokotuksen oli varmaankin ottanut,possu rokotuksen..


Eikun ei ollut ottanut, mutta oli ajallisesti ollut synkassa rokotuksen kanssa

kume:
Kysytäänpä suoraan Samilta miten busakuskit on ohjeistettu pysähtymään pysäkille? Tänä aamuna Jokerilinjan pysäkillä oli kaksi kaksi 550 peräkkäin, 512 pysähtyi näiden taakse päästi matkustajat ulos ja kiihdytti sitten jokereiden perään baanalle, mutta pysäkillä olikin matkustaja joka halusi kyytiin. Jostain syystä kuski päätti kuitenkin pysähtyä, meni kaksi dösänmittaa ohi pysäkin, alkoi karmea mussutus matkustajalle: "mähän pysähdyin jo, kiitti vaan ja hauskaa päivän jatkoa" itseruoskintaa sekä armotonta yksinmutinaa ja peiliin mulkoilua jatkui seuraan stoppiin saakka. 

Olisiko kuskin pitänyt jonottaa pysäkin kohdalle edelläolevien perässä ennen ovien aukaisua, vai onko ukot ohjeistettu ajamaan mahdollisimman nopeasti päättäriltä päättärille?

topi

Pe7e:
Quote

vai onko ukot ohjeistettu ajamaan mahdollisimman nopeasti päättäriltä päättärille?

Hei, sitä lyhyemmäksi se oma kaffetauko jää siinä, mitä hiljempaa ajat sen välin!


Asiasta toiseen, olipahan taas hiton hyvä sattuma. Olin menossa hakemaan pakettia Ansatien Matkahuollosta. Ajelin siinä kehä3:sta, kun huomasin opastetaulussa nootin "Onnettomuus ... Ansatien kohdalla", no niinpä tietysti. Helvetinmoinen ruuhka Jumbolta asti. En päässyt edes kääntymään Ansatielle vaan piti kiertää Viinikkalan liittymän kautta. Olihan siinä paku ajanut kuorma-auton perään melko kovalla vauhdilla. Oli siinä poliisia ja ambulanssia ja lääkäriä ja palokuntaa paikalla, mutta kuulin myöhemmin että pakun kuljettaja oli kuollut.
Aika jännästi kyllä oli osunut se paku siihen kuorma-auton takakulmaan. Kuorkki oli luultavasti kääntymässä Ansatielle, ja paku menossa suoraan. Sitten jostain syystä pamauttanut kuorkin oikeaan takakulmaan siitä 70km/h vauhdista. Jälki oli ainakin sen näköistä että noin siinä on tod. näk. käynyt...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page