Keskustelua liikenteestä

<< < (1813/3033) > >>

Joona:
Quote

No siltä tuo tuntui pari kolme sekunttia se Punto siinä tikitti oikealle ja hidasti vauhtiaan kun mun taakse oli tulossa ja sillon 530D Bemarissa ahtopaineet lähti kattoon.


Miten sä jaksat vuodesta toiseen noteerata näitä juttuja? Painaa vielä automerkkikin mieleen. Mitä sitten jos joku ohittelee ratikkakiskoja pitkin tai kiusaa pikkusta fiatia? Miksi se sinua kiinnostaa?

Sami Aaltonen:
Quote

Miten sä jaksat vuodesta toiseen noteerata näitä juttuja? Painaa vielä automerkkikin mieleen. Mitä sitten jos joku ohittelee ratikkakiskoja pitkin tai kiusaa pikkusta fiatia? Miksi se sinua kiinnostaa?


No kai sen nyt peilistä huomaa kun Bemari katoaa jonnekin siitä vierestä ja seuraavaksi näät sen ajamassa urku auki sporakiskoja. Kyllähän se hieman hiljennyttää, mutta taidan olla poikkeustapaus? Ilmeisesti.
MIksi se mua kiinnostaa? No lähinnä se kiinnosti sen takia, että jos se menee perseeleen, niin mitä sitten tapahtuu. Mutta eipä se mennyt, ei polliisi nähnyt.

OLI MITEN OLI, tätä en enää jaksa vääntää. Olen taas väärässsä, kuten aina. Ja sinä aina oikeassa. Pidetään siitä kiinni, niin säilyy rauha.

hynkel:
Minäkään en pidä koulu- tai työmatkoillani mukana puhelinta enkä kyniä. Ennen ajoonlähtöä tarkistan ajoonlähtötarkastuksen yhteydessä, että kaikki kynät on poistettu ajoneuvosta ja omista henkilökohtaisista varusteista.

Olen kuitenkin kykenevä muistamaan ajoneuvon rekisteritunnuksen jopa päässäni siihen asti, että saan muistin tueksi kirjoitettua sen paperille.

renaulttI:
Pyörähdin hetki sitten Kannelmäessä. Ajoin Hämeenlinnanväylää etelään, pohjoiseen tulevien kaistalla oli joku auto pysähtynyt pientareelle, hätävilkut päällä. Ei kivaa moottoritien pientareella, kun sataa ja on pimeää. Takaisin tullessani auton taakse pientareelle oli pysähtynyt poliisiauto. Maijassa ei ollut minkäänlaisia valoja päällä. Kai se kuitenkin olisi ollut hyvä jotkin vilkkuvalot tai edes parkit pitää päällä, varsinkin näin syyspimeällä?

Pe7e:
Quote

Tyypillistä räkänokkakoiviston teiniangstia. Todennäköisesti Kehä 3:lla on ollut partio jossain lähellä ja olisivat olleet paikalla parissa minuutissa.

Kyllä se räkänokka on ihan joku muu kuin minä

Quote

Miksi kusipäillä on aina liian hyvä auto? Kertokaa.?

Koska näillä kusipäillä on yleensä myös liikaa rahaa

Quote

Niin. Sitä on nyt aikalailla katseltu, en tiedä muista mutta mulle alkaa riittämään tuo tyyli pikkuhiljaa.

Komppaan. Ei muuten, mutta tuo lapsellinen nimittely on aika hölmöä Mulle ainakin ihan yks vatun maku miksikä nimittelevät. Itsestään vain tekevät naurettavia. Tarhaan tollaset kuuluu.

Quote

Maijassa ei ollut minkäänlaisia valoja päällä. Kai se kuitenkin olisi ollut hyvä jotkin vilkkuvalot tai edes parkit pitää päällä, varsinkin näin syyspimeällä?

Hei, ihmisiä ne poliisitkin vaan on! Tuli myös itse huomattua tuo tänään, kun liikenneympyrässä tuli pollarit vastaan. Näyttivät vilkkua vasemmalle

Navigation

Up one level

Next page

Previous page