Keskustelua liikenteestä

<< < (1817/3034) > >>

Pe7e:
Quote

Olin taas väärässä näitten juttujeni kanssa. Hitto millonkohan opin pitämään suuni kiinni täällä. Tästä on taas hyvä jatkaa hiljaiseloa. Pitäkää tunkkinne prkle.

No kai sinä nyt olet jo monta vuotta täällä pyörineenä huomannut sen, että oli asia mikä tahansa, se käännetään sinua vastaan / sinun syyksi. Asia kuin asia. Olkoon se isukki miten vastuuton tahansa ja heittäköön vaikka omin käsin sen 3 vuotiaan lapsensa sinne ratikan alle, se on sinun syy ja sinä olet se väärintekijä joka tapauksessa.

Kuten tuokin, kun kerroin, että se amisteinibemari oli ajanut tyhmyyttään kaiteeseen. Minä olin se paha ihminen koska en jaksanut 13h duunipäivän jälkeen klo 2 aikaan yöllä jäädä siihen ihmettelemään / estämään kaverin mahdollista poistumista paikalta, enkä soittanut hätäkeskukseen eikä mulla ollut kynää tai paperia tai puhelinta tai kameraa mukana eikä edes yhdistelmärekkaa alla enkä suostunut ajamaan omaa autoa siihen eteen estämään tuon lähtemisen.

Sami Aaltonen:
JOo olen huomannut, aina on joku vääntämässä. Aina on joku viisaampi ja näkee asian ihan eri tavalla, vaikka asuu kyseistä liikennetilanteesta 500km päässä, saati ei ole ajanut metriäkään kyseisillä ajoneuvoilla tai tehnyt minuuttiakaan töitä sellaisen ajoneuvon ratissa. Silti ne asiat vaan tiedetään pirun paljon paremmin, ja ollaan aina oikeassa Lukemattakin tiedetään kaikenlainen asia paremmin kuin ne, jotka ovat asiasta perillä. On huomattu joo ja sokerina pohjalle vielä nämä haistatusviestit, joita olen itsekin lukenut aivan liian monta.

Miten helvetissä olen sitäkin pskaa sietänyt?! Sitten vielä ihmetellään, että miksi se nyt ei enää kirjota tänne kun koko topikki kuolee. Jumalauta.
MINÄ EN IKINÄ, kehtaisi täällä alkaa jotain kirjottajaa haukkumaan räkänokiksi sun muiksi idiooteiksi, jonna minuakin on täällä haukuttu. PIKKUSEN paksua tavaraa. Mutta ei, kukaan ei sano mitään ja sitten kun erehdyt sanomaan jotain, niin saat sangollisen paskaa niskaan samantien.susiluoto:
Hesus että Heltsinskissä on vaikeeta, ei sinne pidä kenenkään mennä.Jos olette siellä tulkaa äkisten pois.

petikko:
Quote

Hesus että Heltsinskissä on vaikeeta, ei sinne pidä kenenkään mennä.Jos olette siellä tulkaa äkisten pois.


Mä luulen että näillä on ihan yhtä vaikeaa missä tahansa 

susiluoto:
Quote

Mä luulen että näillä on ihan yhtä vaikeaa missä tahansa 


Sä sen sanoit.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page