Keskustelua liikenteestä

<< < (1825/3033) > >>

Joona:
Quote

Vaikka olisihan se tietysti hienoa saada joskus ylinopeussakot fillarilla, niin voisi laittaa sen sakkolapun oikein kehystettynä seinälle.


Työkaveri laittoi seinälle kehystettynä, kun sai liikkuvalta poliisilta rekkaa ajaessaan kirjallisen huomautuksen lievästä vesiliikennerikkomuksesta..

Pe7e:
Quote

lievästä vesiliikennerikkomuksesta..

Mitä v*ttua?

Avaudutaan taas taksikuskeista, oli taas sellanen pelle liikenteessä.

Eli siinä Finnairin rahdin liikenneympyrässä. Minä olin jo liittynyt ympyrään, ja taksi oli liittymässä sieltä minun vasemmalta puolelta. Olin siis tulossa bisnekseltä Rahtitietä ja se taksi sieltä Ilmailutieltä. No eiköhän tuo taksi sitten painanut kaasua sen verran, että meinasi ajaa kylkeeni, ikään kuin MINÄ olisin ajanut HÄNEN eteensä, vaikka olin jo ympyrässä vasta kun tuo liittyi siihen. Oli ihan pakko tuijottaa päähän ja näyttää sitä keskaria, mitä en yleensä koskaan tee, vaikka usein tekisi mieli. Toivoin, että olisi tullut perään tuo spede niin olisi voinut "sanoa" pari terävää "sanaa"... En tiedä mikä pakkomielle / mielisairaus noilla on aina, että pitää tehdä tollasia älyttömiä juttuja vaikeuttakseen liikennettä. Eihän tuo eka kerta ollut kun joku taksikuski blokkaa tai tekee jotain muuta yhtä idioottimaista. Tuokin olisi ollut aivan normaali tilanne, jos se olisi tullut normaalia (siis samaa vauhtia millä lähestyi liittymää) vauhtia siihen liittymään. Olisin kerinnyt menemään HÄNEN edestään 100 kertaa, mutta kun ei niin ei.

Sami Aaltonen:
Quote

Mitä v*ttua?
Oli ihan pakko tuijottaa päähän ja näyttää sitä keskaria


Arkista toimintaa, joka päivä tulee centtereitä nähtyä. Helppohan se on sieltä oman auton etupenkiltä sitä heiluttaa, tekeeköhän nuo kiilaajat sun muut kiireiset tärkeämmät saman sitten K-kaupan kassajonossa? Kiilaavat jonossa ja joku kommentoi niin centteri vaan naaman eteen. Epäilen.....

Jokatapauksessa; jos se centteri ilmaantuu, on edessä perusperseidiootti. Mahtaakohan centterin heiluttaja sitä ajatella?
Ja mahtaakohan nämä firman autoilla ajavat tajuta sitä, että jos ovessa lukee isolla puhelinnumero ja firman nimi; sitä centteriä ehdottomasti kannattaa alkaa heiluttamaan, ETENKIN sillon kun on itse täysin väärässä. Eikös?

Mikko J Virtanen:
Hohhoijjaa.. Sinussa olis Petri taksikuskiainesta! Taksikuski teki tietysti törkeästi, mutta jos luulet jonkun tekevän tahallaan kiusaa, niin ehkä sinuun pätee myöskin seuraava lausahdus 
Hain hullun papereita, sain taksiliitteen.

Sami Aaltonen:
Quote

Hohhoijjaa.. Sinussa olis Petri taksikuskiainesta! Taksikuski teki tietysti törkeästi, mutta jos luulet jonkun tekevän tahallaan kiusaa, niin ehkä sinuun pätee myöskin seuraava lausahdus 
Hain hullun papereita, sain taksiliitteen.


Aivan joo, eräs taksikuski pääsi ihan banaaninumeron kanssa Metroon, oli sporan eteen kääntynyt. Spora jarrutti sen minkä pystyi ja taksisuhari kiitti centterillä. Mukavaa, kun kiitetään keskisormella vaikka Märsu säästyi tuholta. MIelenkiintonen reaktio.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page