Keskustelua liikenteestä

<< < (1873/3034) > >>

Pe7e:
Quote

Mikä nopeus siinä Antilta lainatussa tekstissä mainittiinkaan?80 tai 90, what ever.

sami:
Niin lähinnä vaan ideana että tuo alamäki senverta pitkä ja nämä nykyiset vähävastuksiset renkaat jne, niin kyllä itsellä nopeus ainakin sen pari+ kilsaa siinä kasvaa vaikkei kaasua paina. Mutta järjetöntä tuommoisissa alkaa jarruttelemaan kun edessä ei ole mitään risteyksiä tai muutakaan.

(Jos lähtönopeus mäen päällä on jo se mitsuevosikaisospoileriheimäajankovaa120kmh niin mäen alla sitten 140kmh, mutta sekin on ihan whatever varmaan.) 


Ykköskehälle noita kameroita soisi laittaa kyllä. Mittarinnäyttämä n.100 tuntuu olevan vakio marssivauhti siellä.

kille:
Je, pari kilsaa sinne tänne henkilöautolla menee vaikka mittarivirheen piikkiin. Enempää ei onneksi saakaan, mutta raskaammalla tuossa mäessä 90+ kaasua painamatta on pelkästään tyhmyyttä ja 100+ täysin mahdollista.

fishu:
Quote

Joo kuvaa ei saa itselleen. Vaan kaveripa kysyi, että näkyikö hänen naama siitä varmasti ja kyseli, että onko se varmasti tarkka kuva niin poliisi vakuutti, että kyllä se on tarkka.


Onpas erikoista. Olisipa mielenkiintoista tietää poliisin perustelu sille, miksei asianosainen saa kuvasta kopiota. Ei tule näin lonkalta mieleen mitään, mikä antaisi poliisille oikeuden kieltäytyä antamasta kopiota.

Mikko J Virtanen:
Käviskö vaikka syyksi se, että kuvat on poliisin omaisuutta ja saavat päättää mitä niillä tekevät? Ei itse otetuista kuvistakaan ole pakko antaa kopiota kenellekään, vaikka pyytäjän pärstä niissä näkyisikin.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page