Keskustelua liikenteestä

<< < (1885/3034) > >>

Juha:
Quote

Ja nyt on myös virallista tietoa julkaistu.

http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/keha_iii_miinoitetaan_valvontatolpilla/

Voi sitä peräänajojen määrää kun lyödään tolpan kohdalla liinat kii 

Pe7e:
Quote

Ja nyt on myös virallista tietoa julkaistu.

http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/keha_iii_miinoitetaan_valvontatolpilla/


Quote

Onnettomuustiheys kilometriä kohden on Kehä III:lla yksi Suomen suurimpia. Tämä johtuu muun muassa siitä, että ajoneuvoja on paljon, Pasterstein perustelee tolppien asentamista.
Ja tolppien asentaminenko vähentää sitten sitä autojen määrää??

Quote

Poliisi on erittäin tyytyväinen, että Kehä III:lle saadaan kamerat. Toivomme, että liikennevirta muuttuu tasaisemmiksi ja onnettomuuksien määrä laskee. Kameroiden ansiosta ylinopeudet, kuolemat ja loukkaantumiset tulevat vähenemään radikaalisti, luettelee Pasterstein.
= Täyttä paskaa.

Unzki:
Parasta tossa kehä III:n jutussa tulee olemaan se, että kun sitä nyt korjataan ja parannetaan ja kun liikenne rupee niiden liikennejärjestelyjen johdosta paranemaan niin johan joku keksii sitten, että hei ne olikin ne kameratolpat mitkä sai sen liikenteen sujumaan ja onnettomuudet vähenemään Ois meinaan niin nähty suomalainen liikenneajattelulogiikka, että ei tosikaan..

kille:
Quote

No toisaalta, onko sillä väliä oliko unohdus vai tahallisesti jätetty? Ajolankojen ripustuskorkeus ei tule yllätyksenä ja normaalilla kuorma-autolla niistä mahtuu ali. Jos on vaikkapa HIAB ylhäällä, ei korkeus ole enää välttämättä "normaalin" kuorma-auton mitoissa, jolloin saattaa olla että kopsahtaa.

(Mutta sitä en kyllä tiedä johtuiko kiireestä vaiko eikö, joten tämän "oletuksen" voipi jättää huomioimatta)


On sillä väliä - näissä kommenteissa. Nosse osui ajolankoihin, se on ainoa fakta, muu on pelkkää pahansuopaa arvailua/oletuksia jota piti vähän näpäyttää.

Vähän sama kuin noissa ultrakeskusteluissa, ultralentäjä on aina tyhmä tai vajaasti koulutettu jos ultralle sattuu onnettomuus.

Miehekkäästi kuitenkin korjasit virheesi (suluissa) pisteet siitä.

Joona:
Quote

Ja tolppien asentaminenko vähentää sitten sitä autojen määrää??


Ei, vaan tolppien asentaminen rauhoittaa liikennettä huomattavasti, mikä taasen tekee Kehästä turvallisemman. Ohessa saadaan vielä sakkotuloja.

Quote

= Täyttä paskaa.

Kyllä poliisi tuossa on täysin oikeassa. Vai mikä kohta mielestäsi on väärin ja paskapuhetta?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page