Keskustelua liikenteestä

<< < (1897/3034) > >>

juksii:
Eilen tuli taas pitkästä aikaa käytyä Tampereella oikein kaupungilla. Tällä kertaa ei ollut mitään ongelmia bussien kanssa mutta opin ihan uuden asian taksikuskeista.

Tiedättekö arvon foorumilaiset mitä eroa on taksikuskilla joka ajaa Skodalla tai taksikuskilla joka ajaa Mersulla? Se selvisi minulle tänään Tampereen sokoksen kulmalla.

Skodalla ajava taksikuski pystyy nousemaan autostaan avaamaan oven vanhalla ja huonosti liikkuvalle asiakkaalle. Auttamaan tämän ulos autosta ja saattamaan pari askelta sokoksen ovelle.

Mersulla ajava taksikuski odottaa autossa kun vieläkin huonommin liikkuva asiakas yrittää itse nousta autosta, kun asiakas on juuri päässyt oven välistä pois, mutta ei ole vielä saanut edes kävelykeppiään maahan, vetää oven kiinni ja kaasuttaa perä asiakkaan lonkkaa viiltäen ja renkaat ulvoen takaisin hämeenkadulle.

Voisiko tästä päätellä että kaikkien taksien pitäisi olla skodia?

mmniemi:
Paateron pää alkaa pehmetä

kille:
Quote

Paateron pää alkaa pehmetä


Olet siis sitä mieltä että nopeusrajoituksia ei tarvitse noudattaa ja kännissä saa ajella? 

mmniemi:
Quote

Olet siis sitä mieltä että nopeusrajoituksia ei tarvitse noudattaa ja kännissä saa ajella? 


Joo siis nopeusrajoitukset voisi tehdä vapaaehtoisiksi ja kännissä ajelijoille omat kaistat käyttöön. Hei, tai nuo nopeusrajoituksethan voisi tehdä henkilökohtaisiksi. Esim. iän mukaan määräytyisi, kuinka kovaa saa ajaa Vähän vastaava homma myös alkoholin kanssa. Mitä kovempi deeku, sen löysempi voisi olla promilleraja. Toiset kun kestää viinaa enemmän...

nrostedt:
Quote

Missä tarkalleen noi kamerat ovat? En ole huomannut. Kehällä tulee ajettua lähes 90% suuntaan itä.


Tässä on ainakin yksi. 60 km/h, suojatie.

[ Attachment not found - or removed ]

Navigation

Up one level

Next page

Previous page