Keskustelua liikenteestä

<< < (193/3033) > >>

Aaltonen:
Tänään kun satuin torstain 7.12.2006  Ilta-sanomat lukasemaan, niin oli joku bussilla paljon matkustava henkilö näköjään leipääntynyt tohon henkilöautojen kiilauluihin ja sen sellasiin kun oli mielipideosastolla kirjotellut varsin pitkän ja asiallisen tekstin aiheesta. Näköjään matkustajistakin löytyy niitä, jotka seuraa tilanteita, hienoa että ottavat asiat puheeksi yleisesti. Jos se jotain vaikuttaisi.

tornadof36:
Tere!

Johan oli oikein ammattiautoilija ISOLLA A:lla tänään 3-tiellä liikenteessä.

Taisi olla puolikkaanvetäjän perässä pitkä merikontti,jossa luki Containerships....Ja klo oli jotain 1830.

Eli tilanne oli sellainen jotta tämä A ohitti siinä kehä3:n jälkeen toisen puolikkaan,ja sitten tuuppasi menemään sinne Neste Keimolan luiskaan.

En tiedä johtuuko omasta ammattitaustasta,mutta jostain syystä kiinnittää aika paljon huomiota noihin raskaampiin ajoneuvoihin.

No,tämähän nyt oli ikävämpi poikkeus taas vähään aikaan.Meitä on moneen lähtöön..

Muutenhan tuo 3- tien työmatkaliikenne sujuu ihan mallikkaasti.Aika sujuvasti jonoissa ajellaan.

-Jukka

Judanssi:
Itse ajelin samaan aikaan kohti työpaikkaa ja suuntana etelä. Ensin joku ajeli vanhalla Mazdalla, eikä taaksepäin ollut minkäänlaista valonlähdettä. Tämän jälkeen pääsin kiittelemään jälleen kanssa-autoilijan järjenjuoksua. Molemmat kaistat vapaana ja tien pinta märkä -> hiase vetää ohi ja palaa oikeanpuoleiselle kaistalle suoraan nokan eteen. Hyvä ettei puskuria vienyt. Itse ajaisin tuohon tapaan, jos olisin Lasol-kauppias... joko noitakin myydään verkostomarkkinoinnilla, vai mikä PRKL riivaa, kun suurin osa kiilaa aina siihen muutaman metrin päähän roiskuttamaan paskaa lasille, vaikka sitä tyhjää baanaa oisi Hangosta Utsjoelle....

Ugh - olen puhunut

tornadof36:
Juups!

Ihmiset voisivat ihan AIKUISTEN oikeasti alkaa ottamaan muitakin tuolla huomioon!!

Yleensä jos yöllä joutuu ajelemaan,niin minä olen ainakin huomannut,että sitä tilaa jätetään reilummin ohitettavan sen ohituksen jälkeen.

Paitsi että rapa roiskuu aika ilkeästi,niin myös pienen pieni kivi tekee aika ikävää lentäessään tuulilasiin...

Itse en välitä pätkänkään vertaa,jos ohittaessani jotain hitaampaa,joku roikkuu puskurissa kiinni.OK,voin ajaa 105 km/t (mittarivirhe huomioituna),mutta turha siinä on kaahaamaan lähteä,jos ajaa selkeästi hitaammasta ajoneuvosta ohitse.
Eli ohitan auton,enkä palaa sen etupuskuriin,vaan jätän reilusti tilaa sinne.

Mutta ehkä tuo liikennekulttuuri meilläkin pikkuhiljaa muuttuu parempaan suuntaan.

Se nyt vaan on niin,että aina kun joku vähemmän ajatteleva pyörii tuolla liikenteessä,niin siitä tulee äkkiä sellainen fiilis että tekee mieli yleistää...Mutta sehän on turhaa!

Sellainen juttu vielä,että muistakaa ne heijastimet hihaan,vaikka autolla liikkuisittekin.On meinaan niin perhanan huono nähdä vaikka sellaista heijastimetonta auton ovea,joka on auki,ja siinä oviaukossa vielä joku mustatakkinen henkilö seisoo!

Eipä minulla muuta!

Ajetaan turvallisesti ja otetaan muutkin huomioon!

-Jukka

tikru:
http://www.youtube.com/watch?v=U1242ehufYo

Navigation

Up one level

Next page

Previous page