Keskustelua liikenteestä

<< < (1949/3033) > >>

ilmailukärpänen:
Quote

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010110112620554_uu.shtmlTässä viime päivinä olen tavannut taas bussien ratin takana mielenkiintoista käyttäytymistä. Pysäkiltä kiilaamista kahdeksankympin alueella, kaistanvaihtoja kiilaten, kun koukitaan jonojen ohitse. Suojatien eteen pysähtyneiden ohittamista (laitoin palautetta), punaisia päin ajoa. Ja paras "Maunulan suoralla". Lapsi ylittämässä suojatietä ja ainoana ajoneuvona bussi tulossa kaukaa, soittaen torvea lapselle.

Lähinnä mietityttää että viime viikon aikoina vastaan tuleet härskit temput ovat tapahtuneet miltei poikkeuksetta ammattilaisten toimesta. Se ei ole mielestäni tekosyy että kun on kiireisiä ihmisiä kyydissä, tai omat aikataulut kusee, kun vaarannetaan tai vaikeutetaan toisten kulkijoiden liikkumista, vaan aivan samanlaista itsekkyyttä kuin muiltakin kulkijoilta. Mutta suhteessa bussien määrään vs tapaukset tuntuu prosentuaalinen osuus nousevan kirkkaasti ammattiautoilijoiden voitoksi. Ja varmuudeksi vielä etten nyt kyseenalaista täällä kirjoittavien ammattilaisten ammattitaitoa mutta kollegojen joukkoon tuntuu mahtuvan jos jonkinlaista höyrypäätä. Ikävä ilmiö ja toivottavasti menee vaikka ohimenevän syysmasennuksen piikkiin   Vai pääseekö bussin rattiin ilman mitään testejä?

juksii:
Quote

Mitä tällä nyt oli oikeastaan tekemistä liikenteen kanssa?


Kaipa ne bussit siellä liikenteessä kulkee?

mmniemi:
Quote

Kaipa ne bussit siellä liikenteessä kulkee?


Sillä, että bussikuski ei osaa suomea ja sormi menee suuhun tuollaisessa tilanteessa, ei ole kyllä itse liikenteen kannalta mitään tekemistä.

Joona:
Quote

Sillä, että bussikuski ei osaa suomea ja sormi menee suuhun tuollaisessa tilanteessa, ei ole kyllä itse liikenteen kannalta mitään tekemistä.


Täällä se keskustelu bussikuskeista kuitenkin käydään. Ei se sinultakaan tuskin paljoa ole pois, että Henri laittoi linkin. Tästä voidaan vaikkapa vetää aasinsilta etnisesti alkuperäisten Afrikkalaisten bussikuskien talviajotaitoihin

ovalila:
Quote

Haha, mites kys. kuski lukee vaikkapa liikennemerkkejä 871 ja 872 liikenteessä?

Ei sillä, kyllähän tuosta uutisesta hieman rasismi kalskahtaa ja tuon uutisen uutisoiminen on täysin persujen, hommalaisten ja muutoslaisten ajamaa ksenofobista agendaa.


Meinaatko tosiaan että ei olis ylittänyt uutiskynnystä jos suomalainen bussikuski olis lingonnut pyörtyneen matkustajan pysäkille ja jatkanut matkaansa?

Tuon luokan tötöilystä uutisointiin lienee turha pelata rasistikorttia. Vaikka ei edes liikentessä tapahtunutkaan.....:-P

Navigation

Up one level

Next page

Previous page