Keskustelua liikenteestä

<< < (1969/3033) > >>

HannaR:
sittenhän Porissa ajaminen sujuu vallan mallikkaasti, tää on kans sellanen yksisuuntaisten luvattu maa. ja mopoautojen 

jari58:
Quote

sittenhän Porissa ajaminen sujuu vallan mallikkaasti, tää on kans sellanen yksisuuntaisten luvattu maa. ja mopoautojen 

Just Hanna, Olen kyllä käynyt sielläkin ja mopoautot on täälläkin varsinainen riesa...

HannaR:
mä suunnattomasti nautin facebookin muutamasta ryhmästä kuten "tee yhteiskunnalle palvelus, kaada mopoauto päivässä" ja "minun nuoruudessani mopoautolla ajoivat vanhukset ja invalidit".
no joo, menee jo vitsin puolelle, mutta onhan tää sille ihan oikea ketju sitten

kille:
Jos tekis Tatut ja täräyttäis tähän yhden pykälän:

Laki
kuorma- ja linja-auton kuljettajien ammattipätevyydestä 273/2007

8 §
Kuljettajan vähimmäisikä

C-luokan kuorma-autoa ja CE-luokan ajoneuvoyhdistelmää saa kuljettaa 18 vuotta täyttänyt tai, jos perustason ammattipätevyys on saavutettu 4 §:n 2 momentissa tarkoitetulla nopeutetulla koulutuksella, 21 vuotta täyttänyt. C1-luokan kuorma-autoa ja C1E-luokan ajoneuvoyhdistelmää saa kuitenkin kuljettaa jo 18 vuotta täyttänyt, vaikka hän on saavuttanut perustason ammattipätevyyden nopeutetulla koulutuksella.

Oli uusi juttu mullekin. Hyvä homma, tuossa iässä ne saadaan vielä huijattua alalle! 

Sami Aaltonen:
Quote

Ihmettelen kyllä miten saat väännettyä tämän kiusaamiseksi. Eiköhän ne ihan niitä normaaleja tilanteita ole. Jos mietin työmatkojani bussissa matkatessa, niin ei se liikenne niille kuskeille tunnu olevan noin vaikeeta mitä sinä kuvaat. Mikäli siellä olisi noin hankalaa, niin kyllä se varmasti näkyis siinä ajamisessakin.


Ihan normaaliahan se on, että takaa tulee miljoonaa joku idiootti 50 alueella, ottaa herneet nenään siitä kun pysäkiltä lähdet. Joo, on se normaalia tasan siihen asti kun se kostaa sen vetämällä ne liinat kiinni ihan oikeasti siinä edessä. Usko pois jo, olen kokenut. Tiedän ettei se ole kovin kivaa. Etenkin kun on täyspoka päällä, joista 1/3 osa seisoo sielä bussissa. Ja tuo on sun mielestä täysin normaalia liikenteeseen kuuluvaa toimintaa, tällänen tahallinen kostaminen?
Meneppä nyt katsomaan sinne isoon peiliin, että mitä tuli sanottua?!

TOKI voit pitää sitä ihan normaalina ja minua vaikeana kuljettajana, joka ei osaa ajaa ja tekee kaikesta ison numeron, mutta tollanen täysin tahallinen liikenteen-ja muiden täysin sivullisten ihmisten hengen vaarantaminen 5 sekunnin tähden ei jumalauta ole mun mielestä kenenkään normaalin ihimisen käytöstapoihin kuuluvaa toimintaa. Jokaisen normaalijärkisen aikuisen pitäisi ymmärtää mitä tuola tekee ja mitä seurauksia sillä teolla voi olla. Jos se bussin eteen tuleminen pysäkiltä  on niin iso ongelma, että siitä pitää kostamaan lähteä; niin ajokortti pitäisi ottaa samantien pois pysyvästi ja auto myös.

Pidä toki normaalina tosiaan, huomaa taas että ei sullakaan paljoa kokemusta bussi hommista ole.
Lopeta tuo sössöttäminen oikeesti jo, sulla ei ole hajukaan mistä puhut niin ole hiljaa jo.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page