Keskustelua liikenteestä

<< < (1981/3033) > >>

juksii:
Quote

Jos maalla missaat bussin, voi seuraava tulla 5-7h kuluttua(aamusta iltapäivään odotusta) tai sitten 15-17h kuluttua(iltapäivästä aamuun odotusta).


Mä oon kerran kotopuolessa missannut bussin. Seuraava tuli 3kk kuluttua. En jäänyt pysäkille odottelemaan 

jari58:
Tuo oli hyvä Jukka

kiikaroija:
Quote

Mä oon kerran kotopuolessa missannut bussin. Seuraava tuli 3kk kuluttua. En jäänyt pysäkille odottelemaan 

Fiksu veto . Saattaisi muutama tuhat tai kymmenen tuhatta "stadilaista" saada ikuisia traumoja alle aikayksikön jos tuollaiseen tilanteeseen joutuisi . Siellä on niin hektistä tuo meno.

AYFF:
No ni, nyt tämä uusi bussikaistaidiotismi heti osoitti typeryytensä. Hämeentielle oli jo vaihdettu uudet bussikaistakilvet.

Eilen illalla Hämeentiellä Haapaniemenkadun risteyksestä Hakiksen torillepäin klo 19:15 bussikaistalla ei yhtään bussia. Vasemmalla kaistalla vanha pappa lakki päässä sahaa alinnopeutta keräten kymmenen auton jonon peräänsä. Oikea kaista tyhjä mutta sinne ei saa mennä.

Tulipa siinä mieleen miten hienon uudistuksen tekivät. Uudistuksen myötä väkisin tehdään ruuhkaa vaikka ei ole ruuhka-aikakaan. Näin saadaan päästöt pienemmiksi ja liikenne sujuvaksi.

kume:
Tänä aamuna oli otettu Kehä I:llä länteenpäin mennessä Leppävaaran jälkeen käyttöön uusi kaista Turkulaisille ja busseille. Kuskeja ei kuitenkaan oltu informoitu asiasta, ajoivat vanhasta muistista aamulla käytöstä poistetulle pysäkille ja jättivät matkustajat seisomaan sinne keskelle faking haiweitä  , toivottavasti kaikki pääsivät kaistojen yli ehjänä työpaikoilleen.

topi

Navigation

Up one level

Next page

Previous page