Keskustelua liikenteestä

<< < (1993/3033) > >>

skyllonen:
Quote

Jos ketjun vanhat merkit paikkansa pitää, kohta joku väittää, että se ei ole suinkaan unohtunut ylös 


Samaa mietin itsekin, ei se nosturi ajon aikana sinne itsekseen nouse. Näitä sankareita löytyy minunkin työhistorian 37v. aikana niin ettei sormet/varpaat riitä noita laskemaan. Ei noita voi muuhun kuin huolimattomuuden piikkiin laittaa. Mihin mahtaa olla niin kiire ettei voi oman ajokin kujetuskelpoisuutta tarkistaa ennen liikkeelle lähtöä??

Joona:
Quote

Jos ketjun vanhat merkit paikkansa pitää, kohta joku väittää, että se ei ole suinkaan unohtunut ylös 


Vaan mitä sille sitten on tapahtunut?

jari58:
Tommonen huolimattomuus tulee vaan suht kalliiksi, puhumattakaan siitä että nyt lähti henki...

ilmailukärpänen:
Paska juttu tuo Laajasalon sillan romahdus. Katsoin IL:n kuvasta että pakun teippaukset näyttää liiankin tutulle. Ystävän sukulaisten firman väreille.
Laitoin viestiä frendille ja äsken selvisi että  pahin pelko toteutui  

Elämä on tosiaan arvaamatonta. Kun tosiaan tapahtuu jotain tämänlaista, jota on edes vaikea kuvitella tapahtuvaksi.
Kuten esimerkiksi tapaus Kehä ykkösellä, jossa lähti kuorma-auton rengas irti. Pomppi kaistojen yli ja vastaantulevan auton tuulilasista sisään, vieden mukanaan pikkulapsen elämän.
Toisen ystävän kollega ajoi taannoin pimeällä maantiellä. Vastaantulleessa tukkirekassa oli jäänyt nosturi kourineen roikkumaan vastaantulevien puoleiselle kaistalle. Tarinan kertonut selvisi säikähdyksellä ja silkalla tuurilla. Seuraava ei.

Nämä ovat niitä tapauksia jotka jo vetävät hieman ns. hiljaiseksi. Ei se jokapäiväinen (välillä järjetönkin) kohellus liikenteessä, joka on kuitenkin enemmän tai vähemmän odotettavissa.

mmniemi:
Quote

Vaan mitä sille sitten on tapahtunut?


Paha sanoa... Muistui vaan mieleen, kun jokunen viikko takaperin myös joku tuollaisella nostopuomilla kolhi jotain siltaa tjsp. Vai oliko se tapaus se ratikan sähköpiuhojen tiputtaminen? Anyway, sitä sitten täällä joku päivitteli, miten tuollaisen puomin voi unohtaa pystyyn, niin joku toinen käyttäjä tuli heti onnittelemaan "ihqusta arvauksesta" jne...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page