IVAO Finland hakee lentotoimintakoordinaattoria

(1/1)

Nikop:
IVAO Finland hakee lentotoimintakoordinaattoria. Lentotoimintakoordinaattori vastaa lentotoiminnan kehittämisestä Suomessa. Lisäksi hän ylläpitää ja kehittää koulutusmateriaaleja, vastaanottaa ja arvioi lentäjien tasokokeita sekä osallistuu erilaisiin paikallisosaston projekteihin. Lentotoimintakoordinaattori toimii myös yhteistyössä IVAO HQ:n lentotoimintaosaston kanssa.

Tarjoamme hakijalle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä samalla mahdollisuuden kehittää suomalaista virtuaali-ilmailua.

Toivomme hakijoilta:
- Aikaa hoitaa tehtäviä (vähintään n. 5 tuntia viikossa)
- Vähintään 16-vuoden ikää
- PP, SPP tai CP taitotasoa IVAO:ssa
- Sujuvaa englannin kielen taitoa
- Oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 3. maaliskuuta mennessä osoitteeseen niko.pursiainen[miukumauku]ivao.aero. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä sähköpostitse samasta osoitteesta.

Nikop:
Nyt viime hetki aikaa hakea! Hakemuksia voi lähettää vielä tämän ja huomisen päivän ajan.

Nikop:
Hakuaika on päättynyt, kiitokset kaikille hakijoille! Valinnasta tiedotetaan viimeistään ensi viikolla.

Nikop:
Lentotoimintakoordinaattorin haku on päättynyt ja uudeksi FOC:ksi on valittu Ville Heikkinen. FOC:n tehtävien lisäksi Ville tulee osallistumaan myös koulutusosaston toimintaan pitämällä tasokokeita lentäjille. Valinnassa painottui erityisesti Villen pitkä virtuaali-ilmailu- ja IVAO-kokemus, oikean ilmailun lupakirjat ((M)GPL) sekä aikaisemmat luottamustehtävät.

Tsemppiä Villelle tehtäviinsä!

Navigation

Up one level