FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
20.10.17, 10:43

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Kotiohjaamot / Home Cockpits (Moderators: Jari Mikkilä, Joni Öfverström, Tuomas Kuosmanen)
| | |-+  Wideclient ei käynnisty
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Wideclient ei käynnisty  (Read 796 times)
Markus Mäkelä
Offline Offline

Posts: 1019
Date Registered: 05.07.01

Wideclient ei käynnisty
« on: 15.02.13, 19:17 »

Nyt menee hermot. Miten voi olla mahdollista, että wideclient ohjelma ei enää käynnisty. Suurinpiirtein kaikkea on kokeiltu.
Pitääkö nyt asentaa windows ja softa uudestaan? Serverillä fsuipc ja wideserver on aktivoitu?
Marco Tammes
Offline Offline

Posts: 737
Date Registered: 23.07.07

WWW
Re: Wideclient ei käynnisty
« Reply #1 on: 16.02.13, 13:55 »

Miten se pitäs käynnistyä? Automaagisesti vai clientin työpöydältä pikakuvakkeesta vai miten? Käynnistyykö se, jos kokeilet exestä, mihin oot sen tallentanut?


https://www.facebook.com/MakoysB777er
E6700 3,2 @ 4 GHz,  Mushkin Redline 4x2 Gb,  GTX 560TI,  2 x HyperX SSD,   850W,   Win7  64bit
Markus Mäkelä
Offline Offline

Posts: 1019
Date Registered: 05.07.01

Re: Wideclient ei käynnisty
« Reply #2 on: 16.02.13, 18:03 »

Se ei käynnisty mitenkään, en tajua miten tuo on mahdollista. Jossakin kohtaa huomasin, että en saa printattua mcdu koneelta reittiä ja yhtään mitään. Sitten päivitin fsuipc :n ja wideserverin/clientit. Muut koneet keskustelevat, tämä mcdu client ei. Nyt on menossa koko koneen uudelleenasennus. Tätä skeidaa taas Angry
Marco Tammes
Offline Offline

Posts: 737
Date Registered: 23.07.07

WWW
Re: Wideclient ei käynnisty
« Reply #3 on: 16.02.13, 19:02 »

Joo, välillä tää on tätä  Angry   Pienenä lohtuna tälläinen. Mulla tuo wideclient kännisty ei siinä mitään, mut CDU ei enää toiminut, kattelin kaikki liitokset ja juotokset sun muut ja laitoin näppäinkomennotkin uusiksi, sit vasta tajusin, että en ollu käynnistänyt encoder_keys softaa  Embarrassed


https://www.facebook.com/MakoysB777er
E6700 3,2 @ 4 GHz,  Mushkin Redline 4x2 Gb,  GTX 560TI,  2 x HyperX SSD,   850W,   Win7  64bit
Markus Mäkelä
Offline Offline

Posts: 1019
Date Registered: 05.07.01

Re: Wideclient ei käynnisty
« Reply #4 on: 17.02.13, 11:32 »

No niin, justiinsa näin. No välillä tässä mennään kärsivällisyyden rajoilla. Ihme, ettei mitään ole lentänyt vielä ikkunasta.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1