Wideclient ei käynnisty

(1/1)

mmakela:
Nyt menee hermot. Miten voi olla mahdollista, että wideclient ohjelma ei enää käynnisty. Suurinpiirtein kaikkea on kokeiltu.
Pitääkö nyt asentaa windows ja softa uudestaan? Serverillä fsuipc ja wideserver on aktivoitu?

Makoy:
Miten se pitäs käynnistyä? Automaagisesti vai clientin työpöydältä pikakuvakkeesta vai miten? Käynnistyykö se, jos kokeilet exestä, mihin oot sen tallentanut?

mmakela:
Se ei käynnisty mitenkään, en tajua miten tuo on mahdollista. Jossakin kohtaa huomasin, että en saa printattua mcdu koneelta reittiä ja yhtään mitään. Sitten päivitin fsuipc :n ja wideserverin/clientit. Muut koneet keskustelevat, tämä mcdu client ei. Nyt on menossa koko koneen uudelleenasennus. Tätä skeidaa taas

Makoy:
Joo, välillä tää on tätä     Pienenä lohtuna tälläinen. Mulla tuo wideclient kännisty ei siinä mitään, mut CDU ei enää toiminut, kattelin kaikki liitokset ja juotokset sun muut ja laitoin näppäinkomennotkin uusiksi, sit vasta tajusin, että en ollu käynnistänyt encoder_keys softaa 

mmakela:
No niin, justiinsa näin. No välillä tässä mennään kärsivällisyyden rajoilla. Ihme, ettei mitään ole lentänyt vielä ikkunasta.

Navigation

Up one level