Liivijengit levittäytyvät

(1/6) > >>

jamann51:
   Pelkoa herättävät liivijengit levittäytyvät ympäri maan,nyt viimeksi Seinäjoelle.Cannonball M/C vuokrasi ja majoittui hyvin näkyvästi kaupungin keskustaan.Tilat omistaa paikallinen urheiluvälinekauppias ja vuokraajana oli hänen mukaansa esiintynyt kristillinen järjestö! Tänään oli TV 1 Stream ajankohtaisohjelmassa vastakkain kaksi oikeuslaitoksen edustajaa sekä Cannonball ja Bandidos kerhojen edustajat. Varsinkin tämä herra Bandidos esiintyi todella öykkärimäisesti ja ylimielisesti! Poliiseista toinen tuntui miltei mielistelevän vastapuolen edustajia. Piileekö näissä porukoissa todellinen uhka pienen,turvallisena pidetyn,pohjoisen maan kansalaisille?

saku71:
Piilee 

erkki.pulkkinen:
Kaitpa ne on maailmanlopun merkkejä niin kuin nykyinen meno yleensäkin

sauli76:
Ei piile, sikäli jos sinulla ei ole mitään tekemistä / tai et joudu tekemisiin näiden kanssa. Tarkoitan siis negatiivisessa mielessä. Enemmän olisin huolissani satalällyn saatavuudesta, ja sen hinnannoususta, arvonlisäveron korotuksesta, maahanmuutosta ja sen negatiivisista seurannaisvaikutuksista, hevosenlihasta, EU:lle maksettavista tukiaisista ja viime kädessä vaikkapa kotimaisesta kansantaloudesta.

virtamatti:
Jo on mennyt tallakin palstalla puheenaiheet vahiin. Voi voi. Liivit rules, rintaliivit varsinkin. Pitaa tissit kuosissa ja ne on kiva riisua naiselta sitten sankyyn mennessa.

Loggailenpa taas sisaan huhtikuussa, josko olisi jotain kommentoimisen arvoista.

Oykkaroimpa nyt vielä sen verran, etta toivotan palstan lentajille turvallisia lentoja. Siis niille harvoille jotka tanne viitsivat enaa edes joskus jotain jarkevaa kirjoittaa.

On naa jengit kauheita. Suomen mittakaavassa puolikkaan karpasen paskan kokoinen asia. Kansantalouden katastroofi. (oksennushymio). Eiko loydy mitään tarkeampaa?

Navigation

Up one level

Next page