FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
29.05.17, 00:16

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Black Box Simulations A320 ja A330
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] 2 3 ... 5 Reply Print
Author Topic: Black Box Simulations A320 ja A330  (Read 15602 times)
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3248
Date Registered: 06.12.10

Black Box Simulations A320 ja A330
« on: 24.02.13, 20:19 »

Moikka,
Black Box Simlations on nyt sitten julkistaneet Airbus X'treme A330 Prologueensa Airbus A320:n lisäksi. Lisätietoa ainakin heidän FB sivuilla.

BlackBox Simulation - Comment regarding A330

We have noticed a few negative comments regarding the future "Airbus X'treme A330" release. This is inevitable as its been very clear to us (for a long time, and especially in FlightSim) that you "cannot please all of the people all of the time"

We felt it prudent to explain the reasons behind our decision to release "Airbus X'treme A330" Prologue in the very near future and to help alleviate any fears regarding the continued development of "Airbus X'treme A320"

Our aims are twofold and I hope this goes some way to explaining our position and strategy.

1) There is a gap in the market for a top quality Airbus A330 and we felt it good business to take the lead with this Aircraft before another FSL, Axe, BBS battle commenced. Many voices have been heard asking for this Long Haul Airbus and we decided the timing was right for us to fill this demand. The new product will be priced the same as the A320 and have the same Update strategy. The A330 Product will contain A330-200 in RR, GE and PW Versions, A330-300 with the same 3 engine types. Also the new A330-200F and MRTT Will be incuded, giving you 10 or 11 different A330's to haul across the virtual skies.

2) "Airbus X'treme A320" is of course Unfinished and we are fully aware that our commitments to this product and its valued customers are paramount. Updates to "prologue" are still our top priority and will continue to be developed with no added delay due to A330. However.... As the commonality between the "Species" is well known, it made perfect business sense for us to combine the two and develop them together, Upgrading each as we progress. Further to this is the financial aspect. As most of you know, we are a small company of just two people and although our overheads are not high, we still need regular income to allow us to continue with development and to consider future products (as does any company) We anticipate that the release of this second Product "A330 Prologue" will bring in adequate income to facilitate our continued development of both products.

We would also like alleviate any fears of further delays in upgrades due to the additional A330 product. BBS work on the seperate and individual parts of the development (Modelling, FDE, sounds, Systems etc) and most of the modelling, sound & FDE has been completed for the A320 series. This means while the coding, of new systems and instrumentation are being developed for future Updates. The workloads in Modelling, FDE and other items have eased substantially. This has allowed adequate time for the development of the A330 without taking time from the A320 development. It makes perfect sense for us to have productivity from Both sides of the company especially if this means we can release another great and much demanded product!

Thank you .. BBS

Now please enjoy the preview screenshots of the A330


FSLabs Support Team
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3045
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #1 on: 24.02.13, 20:32 »

Oisivat nyt ees tehneet uuen ulkomodelin...

Happy landings!

HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Mika Tallskog
Offline Offline

Posts: 74
Date Registered: 11.06.12

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #2 on: 25.02.13, 04:48 »

Mielenkiintoista. Katsotaan millaisen saavat aikaiseksi. Tuosta koneesta kun tarjonta on aika heikkoa.

Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3771
Date Registered: 19.06.07

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #3 on: 25.02.13, 15:49 »

Saas nähdä tosiaan mitä saavat aikaiseksi, luulisi olevan tekemistä kun on tuo A320 vielä vaiheessa  Roll Eyes
Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1266
Date Registered: 08.09.07

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #4 on: 25.02.13, 16:45 »

Kyllä. Mutta firmaan on saatava kassavirtaa siispä alamme tehdä uutta keskosta vaikka kuopuskin on vielä kokonaan synnyttämättä..

jari

Intel Core i7-3770K  3,5 GHZ|GForce GTX680| 32GB 1866 MHz Corsair DDR3| 2 X 128GB SSD| Seagate 7200 2 TB|W7 64 Pro |FSX
Mika Tallskog
Offline Offline

Posts: 74
Date Registered: 11.06.12

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #5 on: 17.04.13, 04:51 »

No niin A330 on sitten julkaistu. Varmaan systeemien puolesta tulee aikanaan olemaan hieno kone, mutta on se vaan ruma. VC on jotain Wilcon tasoa Graafisesti. Aika ikävää muuten lupaavalta koneelta.
« Last Edit: 17.04.13, 07:47 by Mika Tallskog »

Mikko Westerlund
Offline Offline

Posts: 904
Date Registered: 18.09.01

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #6 on: 17.04.13, 05:24 »

Tarkennuksena niille, jotka ovat jo ostamassa kyseistä tuotetta, että A330 ja A320 on vielä "in deveploment" eli aikaisessa kehitys vaiheessa. http://www.blackboxsimulation.com/

Asus P8Z68 Deluxe, Intel i7 2600K 3,4Ghz, 16Gb 1600MHz, Asus ENGTX560 DCII TOP/2DI/1GD5, 21" BenQ, Win7@SSD, FSX, P3DV2, P3DV3
Mika Tallskog
Offline Offline

Posts: 74
Date Registered: 11.06.12

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #7 on: 17.04.13, 07:51 »

Tarkennuksena niille, jotka ovat jo ostamassa kyseistä tuotetta, että A330 ja A320 on vielä "in deveploment" eli aikaisessa kehitys vaiheessa. http://www.blackboxsimulation.com/

Juurikin näin. Sieltä löytyy erinäisiä juttuja, joita ei ole vielä mallinnettu tai juttuja joita jo on mutta saattavat toimia hieman hassusti (muutama klikkauspiste esim. ei ihan ole kohdallaan). Täysin lennettävä tuo kone on, toisin kuin erään toisen valmistajan kehitysvaiheessa myydyt koneet Wink
Mielenkiinnolla odotan kyllä mitä tästä tulee kehittymään aikanaan.

Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3771
Date Registered: 19.06.07

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #8 on: 17.04.13, 09:55 »

Juurikin näin. Sieltä löytyy erinäisiä juttuja, joita ei ole vielä mallinnettu tai juttuja joita jo on mutta saattavat toimia hieman hassusti (muutama klikkauspiste esim. ei ihan ole kohdallaan). Täysin lennettävä tuo kone on, toisin kuin erään toisen valmistajan kehitysvaiheessa myydyt koneet Wink
Mielenkiinnolla odotan kyllä mitä tästä tulee kehittymään aikanaan.

Jaahas että Wilcon saa kohtapuoliin heitellä romukoppaan  Cheesy Katsotaanpa..
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3248
Date Registered: 06.12.10

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #9 on: 17.04.13, 13:43 »

Nii ja esim. A320:sen VC kuvat nettisivuilla on pa**k*a verrattuna mitä se oikeasti on Shocked. En sit tiedä A330:sta.


FSLabs Support Team
Mika Tallskog
Offline Offline

Posts: 74
Date Registered: 11.06.12

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #10 on: 19.04.13, 20:20 »


Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3771
Date Registered: 19.06.07

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #11 on: 20.04.13, 04:27 »


Joo, täytyy nyt hieman odotella että miten tuo tuote kehittyy, valinnanvaraa kun tuntuu nyt olevan, joka paikasta pukkaa kaikenlaista lisuria  Smiley Täytyy varmaan ostaa tuo Majesticin Dash tällä kertaa ja jättää tämä odottelemaan parannuksia...

A320:seen pitäisi muuten tulla päivitys 48 h sisällä  thmbup
« Last Edit: 20.04.13, 07:13 by Mikael Leinonen »
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3771
Date Registered: 19.06.07

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #12 on: 23.04.13, 16:41 »

A320:aan ja A330:aan tulossa päivitys  Grin

"UPDATE TO THE UPDATED UPDATE UPDATE Smiley

WITHIN THE HOUR FOR A320 Prologue V0.75 Folks !

Changelog to follow then A330 Prologue V0.65"

EDIT:A320:sen päivitys näköjään jakelussa thmbup

Korjaukset:

*320 cfm nose wheel steering, wrong display variable - FIXED
*all models, Aileron and spoiler flutter - FIXED

*Pid controller logic - MODIFIED

*Lower ecam no draw when pause - FIXED

*User requested option to install FSUIPC or not - ADDED

*Widescreen or Standard res Panels option - ADDED

*Panel Key shortcuts changed to allow MCDU etc quick access

*Analogue toe brakes not working when mapped via FSUIPC - FIXED

*Flight dynamics reworked

*Rudder authority increased

*Smoother AP ROll & Pitch

*Time and distance to Altitude Climb rates corrected

*Time and distance to Altitude Descent rates corrected

*Cruise Fuel burn & Range corrected

*Unwanted Autopilot disconnects - fixed

*Contact Points & Gear - reworked .. Better "lower" stance on ground

*Stopping distances (Autobrake and reverse) checked


Ostin sitten tuon A330:senkin, sillekin tulee päivitys tuon A320:sen jälkeen ja oli joku väsännyt Finskin paintinkin A330:lle  Wink
« Last Edit: 24.04.13, 16:06 by Mikael Leinonen »
Mikko Westerlund
Offline Offline

Posts: 904
Date Registered: 18.09.01

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #13 on: 24.04.13, 13:41 »

Mitäs oleellisia järjestelmiä tuosta 330sestä vielä puuttuu? Lähinnä lentämiseen vaikuttavia eikä ns. tankkien pinnan läikkymisiä. Aerosoftin 330 tulee vasta 2014, joten jotain voisi hankkia sillevälin.

Asus P8Z68 Deluxe, Intel i7 2600K 3,4Ghz, 16Gb 1600MHz, Asus ENGTX560 DCII TOP/2DI/1GD5, 21" BenQ, Win7@SSD, FSX, P3DV2, P3DV3
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3771
Date Registered: 19.06.07

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #14 on: 24.04.13, 16:06 »

Mitäs oleellisia järjestelmiä tuosta 330sestä vielä puuttuu? Lähinnä lentämiseen vaikuttavia eikä ns. tankkien pinnan läikkymisiä. Aerosoftin 330 tulee vasta 2014, joten jotain voisi hankkia sillevälin.

Siis tämä on ihan lennettävä, pikkujuttuja puuttuu vielä tai kuten edellä todettu jotkut toimivat hieman normaalista poiketen.
Tähänkin on tulossa v0.65 päivitys tuossa tuokiossa missä korjataan yhtä ja toista onkelmaa..

Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 561
Date Registered: 26.12.12

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #15 on: 02.06.13, 08:37 »

Nyt on alkanu kiinnostamaan tää lisuri, ku Aerosoftin A330 julkasuun menee vielä aikaa. Kuinka raskas tää on? Kuinka hyvin mallinnettu?

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX660 3 GB | 8 GB DDR3 1600 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | 1 TB 7200 RPM SATA | Win 8.1
 
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3248
Date Registered: 06.12.10

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #16 on: 02.06.13, 08:59 »

Nyt on alkanu kiinnostamaan tää lisuri, ku Aerosoftin A330 julkasuun menee vielä aikaa. Kuinka raskas tää on? Kuinka hyvin mallinnettu?

Ei ollenkaan raskas. Mutta kuten sanottu, se on edelleen kesken. Eli moni asia ei vielä toimi kuten pitäisi jne.


FSLabs Support Team
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1328
Date Registered: 13.08.12

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #17 on: 02.06.13, 14:29 »

On kai tämä 330 parempi kuin wilcon 330? Huh

Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 561
Date Registered: 26.12.12

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #18 on: 27.06.13, 18:04 »

Nyt mie sitten ostin tämän ja nyt minua vähän ihmetyttää muutama asia. Mikä versio koneesta tulee, kun se ladataan Blackboxin sivuilta? Onko siinä siis päivitykset mukana? Toinen on että eikö tässä oikeasti tullu manuaaleja mukana ku mie en niitä löyä mistään? Miksi horisonttinäytön ja karttanäytön päällä on punaiset rastit?

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX660 3 GB | 8 GB DDR3 1600 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | 1 TB 7200 RPM SATA | Win 8.1
 
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3248
Date Registered: 06.12.10

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #19 on: 27.06.13, 18:13 »

Sillä bbs:n a320 ja a330 sivulla lukee oranssilla viimeisin versio. Saat sähköpostiisi aina viestin kun voit ladata uuden päivityksen. Se installeri sisältää aina uusimman päivityksen(lataat aina päivityksen tullessa bbs:n kokeen ns. uudestaan).

Manuaalit tuli. En muista missä on mutta kyllä on mukana.

Kahtele simun fsx kansiosta. Jos bbs:llä on oma kansio tai sitten simobjecteissa koneen kansiossa.


FSLabs Support Team
Pages: [1] 2 3 ... 5 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1