Black Box Simulations A320 ja A330

<< < (9/20) > >>

erese:
A320:lle julkaistu päivitys v.0.80  A321 lisätty pakettiin tämän päivityksen mukana. A330 päivitys tulee parin viikon kuluessa 

https://www.facebook.com/BlackBoxSimulation?fref=ts

"OK Airbus Fans ...... The new file is live you should all start receiving your product update notifications shortly...

 In Brief you now have :-
 Prepar 3D V2 Compatibility, All New 2d overhead panel, All New Virtual Cockpit, several system upgrades/enhancements, Completely new flight dynamics within very small tolerances of documented flight data, Complete re Write of the entire FBW system and Much Much more that my tired mind cannot recall at this moment.....

 I have now been awake for more than 48 hours guys so I will post more information and a full change log after a well earned sleep.

 We Finally got there and i would like to thank you all for your patience during the last several months"

 Happy Flying
 Antony
 BlackBox SImulation

mato zxc:
Onko kukaan kerinnyt päivittää? Olisi kiva nähdä kuvia tuosta uudistetusta VC:stä.

erese:
No tässä on räpsyä 

jarkkok:
Miten järjestelmät ovat parantuneet?

Lauri FIN918:
Quote

Miten järjestelmät ovat parantuneet?


Eivät paljoa. Laskussa n. 20ft alle täytyy raiskata sitä tikkua, jotta mitään liikettä tapahtuisi. Ja heti kun renkkaat maassa, niin koneen liikkeet voimistuvat radikaalisti. Ei vieläkäään selvästikkään Transition mahdollisuuksia MCDU-laitteeseen. ND uudelleen kirjoitetaan verisoon 0.90, joten sekin vielä näyttää reittiä yli maximi arc:n. Myöskään en huomannut mitään uutta kosskien FBW. FPS:t ovat hidastuneet. ND:n päivitysnopeus on syvältä. PFD:n päivitysnopeus on huono. PFD:n tekstuureja on parannettu ja tulos näyttää hyvältä. Throttle leverit eivät vieläkään pysähdy esim. CL kohtaan, vaan se pitää itse tarkasti siihen sijoittaa. IRS:t ovat nyt mallinnettu. Ja monia muita ärsyttäviä pikku seikkoja, jotka eivät vieläkään toimi(otetaan kuitenkin huomioon että tämä tuote on vieläkin BETA-testauksessa. Virallsiet rähinät jääköön 1.0:n julkaisuun ).

Tuossa nyt pötkönä mitä mieleen tuli. Ei mielestäni vielä Airbus X Extendedin korvaaja.

E: Ainiin ja FCU:n clickspotit ovat aivan naurettavia. Esim jos laittaa korkeusvalitsimen siirtymään 1000ft:n sykleissä, niin hiiren rullaa käyttämällä se siirtyy 10000ft:n sykleissä. Myös nopeus sekä heading vaihtuu rullaa käyttämällä 10:n välein. Välillä "hieman" ärsyttävää .

Navigation

Up one level

Next page

Previous page