FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
23.09.17, 10:57

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Black Box Simulations A320 ja A330
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 3 4 [5] Reply Print
Author Topic: Black Box Simulations A320 ja A330  (Read 16329 times)
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3890
Date Registered: 19.06.07

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #80 on: 15.04.15, 16:05 »

Jos jotakuta kiinnostaa niin nyt A330 ja A340 voi ostaa myös erikseen, 24,99 kpl
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3890
Date Registered: 19.06.07

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #81 on: 04.09.15, 17:45 »

A318/319/320/321 lisuriin julkaistu päivitys V0.850
Harri Laitinen
Offline Offline

Posts: 1322
Date Registered: 15.01.02

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #82 on: 19.03.16, 09:03 »

Terve,

Ostin A330 -lisäosan jo vajaa vuosi sitten ja asensin koneen ja paintit, mutta sitten paloi hermo kaikenlaisiin bugeihin mitä tässä ilmeni, mm. load managerin kanssa.

Ajattelin kuitenkin antaa tälle lisäosalle vielä uuden mahdollisuuden ja asensin tämän eilen uudestaan koneelle. Tällä kertaa en saa koko load manageria aukeamaan, vaan ruutuun ilmestyy heti faral error. Googlettamalla löysin tietoa, että bbs on tietoinen ongelmasta, mutta en saanut vastausta et millä ongelman saisi korjattua? P3D:n fuel plannerin kautta ikävää tuheramista...

Lentääkö tällä oikeasti joku? Onko muita vaihtoehtoja A330:lle p3d:llä?

Olisiko jollain antaa vinkkejä? Roll Eyes

Allekirjoitus
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3890
Date Registered: 19.06.07

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #83 on: 19.03.16, 18:23 »

Eipä tuohon oikein ole muuta vinkkiä antaa kuin että odotella uutta versiota josko siinä olisi taas fixattu noita ongelmia. Ei toimi täälläkään loadmanager, antaa poikkeusilmoituksen  Undecided Pakko räplätä P3D:n fuelplannerin kautta nuo arvot kohdilleen jos mielii lennellä...

EDIT: Sain kuitenkin tuon loadmanagerin toimimaan P3D:ssä kun asensin tuon BBS A330/340 uudelleen Estonian Mgration toolilla, nyt tuo loadmanager toimii, antaa tosin aluksi virheilmoituksen mutta lataa kyllä arvot koneeseen...
« Last Edit: 20.03.16, 19:48 by Mikael Leinonen »
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 965
Date Registered: 04.02.10

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #84 on: 20.03.16, 11:23 »

Toimiiko Load Manager FSX:n kanssa?

ASUS P8Z68-V/GEN3 || Core i5 2500K @4,8Ghz || HyperX 1600Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i || 120Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Mikko Anttonen
Offline Offline

Posts: 119
Date Registered: 28.03.13

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #85 on: 20.03.16, 16:28 »

Toimiiko Load Manager FSX:n kanssa?
Ei ainakaan minulla....



Jyrki Ikonen
Offline Offline

Posts: 661
Date Registered: 03.05.04

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #86 on: 21.09.16, 08:55 »

Lenteleekö joku tällä p3d:n kanssa? Uusin versio näyttää olevan v0.81.5. Load manager ongelmat korjattu? Onko siis ostamisen arvoinen?  Tongue

Nothing beats cubic inches except boosted cubic inches.
Harri Laitinen
Offline Offline

Posts: 1322
Date Registered: 15.01.02

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #87 on: 21.09.16, 09:53 »

Lenteleekö joku tällä p3d:n kanssa? Uusin versio näyttää olevan v0.81.5. Load manager ongelmat korjattu? Onko siis ostamisen arvoinen?  Tongue

Odota aerosoftin tuotosta, eli älä osta. Minulla load manager ei ainakaan toimi.

Allekirjoitus
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3890
Date Registered: 19.06.07

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #88 on: 21.09.16, 14:34 »

Seuraavassa V0.85 päivityksessä minkä pitäisi kohtapuoliin tulla, on tuo loadmanager ja monta muutakin juttua korjattu  Wink
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3890
Date Registered: 19.06.07

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #89 on: 30.10.16, 14:52 »

Isot bussit ovat saaneet päivityksen V0.85 thmbup
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 965
Date Registered: 04.02.10

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #90 on: 30.10.16, 15:27 »

Alkaako jo olla lennettävä? Toimiiko se Load Manager vai onnistuuko lastaus ja tankkaus MCDU:n kautta?

ASUS P8Z68-V/GEN3 || Core i5 2500K @4,8Ghz || HyperX 1600Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i || 120Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3890
Date Registered: 19.06.07

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #91 on: 30.10.16, 15:43 »

Alkaako jo olla lennettävä? Toimiiko se Load Manager vai onnistuuko lastaus ja tankkaus MCDU:n kautta?

Loadmanagerin pitäisi kuuleman mukaan toimia nyt, itse en pysty testaamaan kuin vasta huomenissa   Undecided
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3890
Date Registered: 19.06.07

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #92 on: 23.11.16, 20:31 »

Demo A330&A340 julkaistu, toimii 90min ajan ilmaiseksi thmbup

Sama installeri toimii myös päivityksenä versioon V0.85.2.


https://www.dropbox.com/s/9csoepbfgk07im6/BlackBox%20WideBody%20Family%20Setup%20%5Bv0.85.2%5D.exe?dl=1
« Last Edit: 23.11.16, 20:38 by Mikael Leinonen »
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 965
Date Registered: 04.02.10

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #93 on: 24.11.16, 17:21 »

Täytyy melkeen kokeilla että millaisia laitteita nuo ovat Cheesy Onko Demossa joku raja kuinka kauan on ladattavissa?
« Last Edit: 24.11.16, 17:34 by Iiro Helminen »

ASUS P8Z68-V/GEN3 || Core i5 2500K @4,8Ghz || HyperX 1600Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i || 120Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3890
Date Registered: 19.06.07

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #94 on: 24.11.16, 17:27 »

Ei tuossa demossa ole muuta rajaa kuin tuo 90 minuutin raja 30 päivän ajan
« Last Edit: 26.11.16, 17:41 by Mikael Leinonen »
Teo Karvonen
Offline Offline

Posts: 112
Date Registered: 20.08.15

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #95 on: 26.11.16, 11:25 »

Ja nytten on sunnuntaihin asti Black Fridayn tyylinen alennus. 25% pois kaikista BBS tuotteista. Nyt kun tuon näin, niin ajattelin kokeilla tuota A330 kun alennuksen kanssa alta 20€ saa. Ja jos tuo kuuluisa 0.85 versio tekee koneesta jo jokseenkin lennettävän.
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3052
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #96 on: 26.11.16, 15:07 »

Demo A330&A340 julkaistu, toimii 90min ajan ilmaiseksi thmbup
Toimiiko tämä demo jollain? Itse kun kokeilin niin kaikki ruudut ovat pimeitä, mitkään napit ohjaamossa eivät liiku...

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3890
Date Registered: 19.06.07

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #97 on: 26.11.16, 17:30 »

Kannattaa ajaa FSUIPC:n asennus uudelleen jos ruudut ovat pimeät eivätkä napit toimi+asentaa simconnect uudelleen, saattaa auttaa tuohon  Wink
« Last Edit: 28.11.16, 20:14 by Mikael Leinonen »
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3235
Date Registered: 06.12.10

Re: Black Box Simulations A320 ja A330
« Reply #98 on: 27.11.16, 04:38 »

Jos ruudut pimeitä ja napit ei toimi niin tod näk dll.xml ongelma. Sitä värkkäämään.


FSLabs Support Team
Pages: 1 ... 3 4 [5] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1