IVAO Finland IFR tour 2013

(1/2) > >>

lekale20:


FINNISH IFR TOUR 2013

IVAO Finlandin vuoteen 2013 kuuluu nyt myös IFR tour. Lennot keskittyvät Suomen kenttien lisäksi myös ulkomaillekin. Ulkomailla käydään mm. Ruotsissa, Venäjällä, Saksassa, Eestissä ja Tanskassa. Jokaiselle lennolle on tarjottu oma reittisuositus, mutta omiakin reittejä sopii käyttää.

Tourin virallinen alkamispäivä on lauantaina 9.3 kello 1600UTC, jolloin suuntaamme ensimmäiseen kohteeseen Rovaniemelle. Jos tykkäät mieluummin lentää porukalla kuin yksin, niin joka lauantai samaan aikaan klo 1600UTC otetaan suunnaksi aina seuraava kohde. Kuitenkin voit lentää myös yksin täysin omaa tahtia.

Tourin virallinen verkkosivu on osoitteessa: http://teuro.kapsi.fi/tourit/ (Verkkosivun kautta suoritetaan ohjeessa mainittu rekisteröinti). Touria varten on myös oma kuvaketju, TÄNNE voit lisätä upeat otoksesi. Tutustu erityisen hyvin lentojenilmoitussystemmiin, ohjeisiin sekä sääntöihin, jotka on linkietty alapuolle sekä verkkosivuille. Jos jokin asia jäi mietityttämään, vastaamme ilomielin sähköpostilla tai tämän ketjun välityksellä.

Ohjeet täältä

Säännöt täältä

Touriin täältä

Nähdään taivaalla!

lekale20:
Tänään alkaa, kaikki mukaan!

Jorma:
Miten saa väliviivan ivap  fp remark kohtaan  kun pitäis kirjoittaa tuo    "RMK/FI-IFR LEG01"


OH-TDI:
Quote

Miten saa väliviivan ivap  fp remark kohtaan  kun pitäis kirjoittaa tuo    "RMK/FI-IFR LEG01"Ei saa. Kirjoitat RMK/FI IFR LEG01 

Jorma:
Quote

Ei saa. Kirjoitat RMK/FI IFR LEG01 


No kiitos,  tarkkuutta asianomaisille ohjeistuksessa...

Navigation

Up one level

Next page