Helsinki - Dubai /B748X

(1/3) > >>

Joona:
Pitkästä aikaa rupesi himottaa vähän nykyaikaisempi laitos, joten asentelin PMDG:n 747-400:n ja sille -8i lisäosan B377:n kaveriksi. Saattoi myös olla, että houkutus kasvoi lopultakin liian suureksi, joten piti A-Flight ostaa Ensimmäiseksi kohteeksi luonnollisesti valikoitui Dubai, koska nyt on laadukkaat kentät molemmissa päissä. Kuormaa on n. 66,5 tonnia ja tyhjämassaksi muodostuu 245 tonnia eli melko lailla täytenä. Polttoainetta otin TOPCATin arvioimana 78tn, sillä FSBuild kaatui rakentaessaan tietokantaa enkä jaksanut odotella enää... Arvioitu lähtöaika on aamutuimaan n. 6:30 mutta toki aikaisemminkin, jos mahdollista. Joten ei muuta kuin turbaani päähän ja koneelle. Ai miksi turbaani.. 


Virrat päällä ja APU käynnistymään päin. Eiköhän tuo tuosta muistu mieleen kuukausien tauon jälkeenLaitetaan kattoa kuntoon.Lähtöreittiä. Kevyttä pohjoistuulta muutaman solmun voimakkuudella. Noustaan kiitotieltä 04R ELPEN2C lähtöreittiä pitkin.Kone täyttyy matkustajista.No selvisihän se syy sille turbaanillekin Käynnistellään moottoreita.Valmiina rullaamaan. Liikennettä ei vielä juurikaan ole.


Lumikinokset ovat kiva lisä.Sitten mennään Ensimmäistä kaartoa kohti Elpeniä.Hiukan ennen Dobania DCT TLL Viimeinen silmäys kohti talvista kotosuomea.CruisingVuoristoaAavikkoa alapuolella. Talvi alkaa olla jo hämärä muisto menneisyydestä.Dubaissa tuuli on 090/6, joten valitaan kiitotie 12L, jonne tullaan DESDI6A reittiä pitkin. Koukerot kuvassa.Kaarrellaan meren yllä.1. silmäys Dubaihin.Ja loppuosalla.


Kuin Kai Takille konsanaan.Vielä vähän.Arabs have arrived.Rullataan portille F07.
Kas päästiin perille. 5:42 tuli matka-aikaa.

jarkkok:
Hieno kuvasarja!  Onko sulla AES Dubaissa ja Helsingissä?

Jape:
Juu, nyt kyllä oli makiaa kuvaa tarjolla! 

ametlib:
Eipä tuohon sarjaan voi muuta sanoa kuin että olipas hienot ja terävät kuvat.

Joona:
Quote

Hieno kuvasarja!  Onko sulla AES Dubaissa ja Helsingissä?


Juu on. Oletustekstuurit tosin käytössä.

Navigation

Up one level

Next page